utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlozi iz MLB (10.avgust)

Predlozi za koje smatramo da imaju šansu za prolaz! Otvarati do 01h!


Baltimor Orioles – Toronto Blue Jays 2 1,65

5:6

Sa obzirom kakav je bacački duel, ovo je više nego solidna kvota na pobedu Toronta. Alek Manoah (12-5, 2.45 ERA), je najbolji bacač ove ekipe i lider ekipe. Protiv njega će igrati na suprotnoj strani Kyle Bradish (1-4, 6.55 ERA), koji ima svoje kvalitete ali se baš muči da pobedi ove sezone. Baltimor je najveće iznenađenje, i treba biti oprezan ako bi se radilo o drugom protivniku, ali Manoah i moćni Toronto ima kvalitet za pobedu ovde pod ovakvim uslovima.

Milwaukee Brewers – Tampa Bay Rays 7,5+ 1,80

5:3

Po meni je ovo veoma niska granica. Razlog tome je bacanje lošeg Jimmy Yacabonisa, koji je u jedinom startu ove sezone za Tampu primio 3 poena za samo 0.2 izmene. Prvu polovinu sezone je igrao u Majami, gde je ulazio iz bullpen-a, i nije baš beležio dobre brojke. Freddy Peralta je dobar bacač, ali u 4 starta kod kuće ima visoki ERA 7,00. Obe ekipe mogu da udare, a još jedna prednost je to da Milvoki redovno ide u over na svom terenu (15/20,poslednjih 20 utakmica).

Oba predloga su veoma dobra i mogu se igrati sa jačim ulogom.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje