petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ni na jednom međusobnom susretu nisu postigli više od dva gola

Ekipe Sampaio Correa i Bahia sastaće se večeras, u terminu od 2 sata i 30 minuta, a reč je o utakmici 23. kola brazilske Serie B.

Sampaio Correa se posle 22 odigrana kola nalazi na 8. poziciji. Do sada je ostvario 8 pobeda, 5 remija i 9 poraza, pa na svom kontu ima ukupno 29 bodova.

Što se tiče njihovog protivnika, Bahia se trenutno nalazi na 2. poziciji, dok na svom kontu ima 40 poena i skor od 12 pobeda, 4 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Sampaio Correa – Bahia (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno devet puta, počevši od juna 2015. godine, a interesantno je da ni na jednoj od tih utakmica nisu postigli više od dva pogotka (ukupno 8 ili u proseku manje od 1 gol po meču). Ukoliko mislite da će tako biti i večeras, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,50, dok se za prvi “3+“ u njihovoj režiji nudi odlična kvota 2,55. Koji rezultat nas očekuje večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje