utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez adekvatne zamena za važnog igrača uz još par izostanaka

Jedan tim će danas morati bez jako važnog igrača na bitnoj poziciji, a faliće još neki povređeni igrači, drugi tim nema problema sa izostancima igrača. Meč okvirno možete preuzeti do 22 sata, a predložene su kvote 1,65 i 1,55.

Ekipa Deportivo Pereira nije najbolje ušla u novu sezonu, iako su na otvaranju remizirali sa Deportivo Kalijem 2:2, usledila su dva poraza, ali i pobeda u prošlom kolu nad ekipom Boyoca Chico u gostima 1:2, pa se sada nameće imperativ pobeda i u današnjem meču kako bi uhvatili seriju dobrih rezultata, a upravo od mečeva na domaćem terenu njima obično i zavisi plasman na tabeli. U današnjem meču nemaju bitnih izostanaka igrača.

Sa druge strane im gostuje najmlađi tim lige, oni su novajlije i za sada su prikazali jako zanimljive igre, najpre dve startne pobede protiv Tolime u gostima i Patriotasa na domaćem terenu, ali potom poraza od Kalija 2:0 i remi sa Envigadom 1:1. Ono što će za njih predstavljati nepremostiv problem jeste odsustvo štopera Alejandra Moraleza koji je suspendovan zbog crvenog kartona, a radi se o igraču koji je prošle sezone odigrao 47 mečeva i jedan je od najbitnijih šrafova odbrane tima, uz njega u timu neće biti ni veznih igrača J. Salas (2u/0g/1a) i Y. Londoño (3u/0g/0a).

Ono što je tradicija kada se ovi timovi sastaju jeste da domaćin ne gubi, slavili su na 4 od prethodnih 6 međusobnih mečeva, uz dva remija.

Mišljenje urednika: Deportivo Pereira je iskusniji tim u ovom rangu takmičenja, svoje bodove uglavnom sakupljaju na domaćem terenu i trebalo bi da iskoriste promene u defanzivnoj liniji tima gosta što se svakako mora osetiti na mladom timu Fortaleze, osnovi predlog je igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,55, dok takođe možete pokušati i sa igrom p/k1 po kvoti 1,65.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje