petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

ATP Dalas: Predlozi za klađenje – 7. Februar

02:00 Majkl Mo – Ben Šelton over 21,5 1,55 Soker Krug 1 ulog 1000 / 3-6 3-6 krug 2

Turnir u Dalasu je očigledno sveamerički, jer u glavnom žrebu imamo čak 18 igrača. Sasvim je normalno da će na toliki broj igrača doneti i neki američki derbi. Uppravo je večeras jedan takav na programu, jer će snage odmeriti Majkl Mo i Ben Šelton.

Šelton je ovde postavljen za velikog favorita no mi još ne verujemo u njega. Bljesne mladi Amerikanac sa vremena na vreme, no po njegovim igrama se i dalje vidi da je klinac i da mu se ne može verovati na duge staze. Krasi ga stvarno moćan servis i generalno agresivna igra koja povremeno ume da ode u kontra smeru.

Mo ovde može da drži neko vreme egal samo zbog servisa. Ako mu bude išao servis onda će gemovi biti kratki i ići će kao na traci.

03:20 Tomi Pol – Taro Danijel 19,5+ 1,50 Soker Krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-2 krug 2

Tomi Pol je ovde u Dalasu postavljen za drugog nosioca . Zanimljivo, Pol tek prvi put igrao u Dalasu što je iznenađujuće, jer mu odgovara sve od podloge pa do domaćeg terena.
Još jedan u precenjenih igrača koji zbog nešto slabije konkurencije drži mesto koje drži. U neka srećnija vremena maksimalno bi bio u prvih 50. Generalno mu se ne može verovati, jer je baš sklon oscilacijama i ume da proda kada se najviše uzdate u njega.
Taro otprilike ista priče, no ono što volimo kod njega jeste borbenost, posebno protiv jačih igrača. Može Japanac sigurno da sea nosi neko vreme sa Polom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje