četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bez prvog golmana teško će do pozitivnog rezultata danas!

Bez prvog golmana danas će teško do pozitivnog rezutalta protiv jakog napada protivnika, meč okvirnom možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je 1,80.

Ekipa Eyupspora se nalazi na prvom, vodećem mestu druge lige i trebalo bi očekivati da do kraja sezone gotovo sigurno uđu u najjači rang takmičenja, imaju skor 15 pobeda, 5 remija i 4 poraza uz gol razliku 33:17. Na domaćem terenu imaju 10 pobeda, 1 remi i 1 poraz, uz gol razliku 22:9. Izuzetno dobre igre čitave sezone na domaćem terenu i deluje da su gotovo izvesno već sada najveći favoriti za ulazak u viši rang.

Altay se nalazi na 14.mestu sa 6 pobeda, 7 remija i 10 poraza uz gol razliku 26:30, radi se o klubu koji od početka sezone ima zabranu transfera i koji nije mogao da registruje nove igrače, tako da je 14-o mesto čak i jako dobro kada se pogleda ukupna situacija, u gostima imaju skor 2 pobede, 4 remija i 5 pobeda, gol razlika 11:15. Na 4 od prethodna 5 gostovanja primali su najmanje 2 gola, a danas po najavama lokalnih medija neće imati na raspolaganju prvog golmana tima O. Özença, a zamene su izuzetno mladi golmani bez puno iskustva.

Mišljenje urednika: Iako će gosti igrati zatvoreno i pokušati da prete iz kontranapada, mišljenja smo da je razlika u kvalitetu, domaći teren i činjenica da će gost biti bez prvog čuvara mreže, dovoljan razloga da danas pokušamo sa ulogom na igru D2+ (domaćin da je dva ili više golova) po kvoti 1,80.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje