petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Broje 8 izostanaka i u katastrofalnoj su seriji rezultata

Jedan tim danas broje 8 izostanaka i u katastrofalnoj je seriji rezultata. Rival će im biti ekipa koja je u znatno boljoj formi i bez izostanaka, te je naš predlog kvote 1.90, a članak možete da otvarate do 17 časova.


U pitanju je 22. kolo švedskog prvenstva „Allsvenskan„, a od 17:30 po našem vremenu sastaće se Varberg i Brommapojkarna. Gosti su u daleko boljoj poziciji pred ovaj meč, te bi ih i potencijalna pobeda odvela na čak plus 9 u odnosu na Sirius, koji je na 14. mestu, rezervisanom za plej-aut. Sve u svemu, Brommapojkarna je ove sezone pokazala da se neće tako lako vratiti u drugu ligu i umela je u nekoliko navrata zaista da iznenadi. Sa druge strane, Varberg je u sezonu ušao katastrofalno i sada su vezali četiri poraza, te zauzimaju poslednju poziciju sa svega 11 bodova nakon 21 odigranog kola.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashcore.com

Kada je reč o izostancima za Varberg neće igrati Vinícius Nogueira (15n/0g/2a, levi bek), Fredrik Andersson (2n/0g/0a, golman), Anton Liljenbäck (0n/0g/0a, desni vezni), Gideon Mensah (0n/0g/0a, centralni bek), Marcly Tshikupe (1n/0g/0a, centarfor), Victor Karlsson (19n/0g/0a, centralni vezni), Óskar Sverrisson (13n/0g/0a, levi bek) i Diego Alfonsi (2n/0g/0a, sredina terena, upitan). Za goste neće igrati samo André Calisir (13n/0g/0a, centralni bek), i to možda.

Sve i da je Varberg u punom sastavu, ne bismo ih ovde proglasili favoritima, pogotovo jer se Brommapojkarna tokom sezone pokazala kao tim koji ume da odigra sa svakim. Verujemo da će ovde gosti hteti da iskoriste lošu formu rivala, te ćemo da probamo sa predlogom „P/K2“ po kvoti 1.90.

4:3


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i sled akcija ove opklade ne mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje