četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će igrati bez tri najbolja strelca i ukupno će faliti 11 igrača!

Jedan tim će danas igrati bez svoja tri najbolja strelca, kao i najboljeg asistenta tima, a ukupno će im faliti 11 igrača. Meč okvirno možetep preuzeti do 18 časova, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o meču Francuskog kupa i to 1/16 finala u kome se sastaju Tuluz i AC Ajačio, meč se igrao od 18 časova u subotu.

Domaći Tuluz ima ambcije da prođe u kup takmičenju što dalje, a u prvom kolu u kojem su učestvovali savladali su niželigaša Lannion u gostima 1:7. Tuluz se trenutno u novoj godini nalazi u jako dobroj formi jer još uvek nemaju poraz, slavili su u dva meča lige (jedan protiv današnjeg rivala, kao i protiv Oksera u gostima 0:5) uz remi sa Brestom u gostima.

Za danas će im faliti dvojica važnih standardnih igrača, prvi golman Dupe (19u/0g/0a), kao i prvi asistent tima, veznjak Van den Boomen (19u/3g/5a).

Što se tiče ekipe AC Ajačio, tim sa Korzike dolazi na ovaj meč u ozbiljnoj krizi rezultata, ali i igre, vezali su tri poraza, a poslednji u ligi protiv Monaka naročito je bio bolan, 7:1 za tim Monaka, deluje da će se ipak okrenuti borbi u ligi i pokušaju da opstanu, iako su u dosta teškoj sitauciji.

Za današnji meč, trener će odmoriti čak 11 igrača, među kojima i tri najbolja strelca tima: u odbrani će faliti najstandardniji defanzivac I.Diallo (16u/0g/0a), kao i Mayembo (8u/0g/0a) i Kone (7u/0g/0a), u veznom redu nema V.Marchettia (18u/0g/1a), A.Couatedura (14u/0g/0a), Spadanuda (10u/0g/0a), a neće igrati ni M.Baretto (4u/0g/0a), ono što je sigurno najveći problem jeste napad gde nema trojice najboljih strelaca tima, prvog strelca i asistenta kluba Y.Belaila (9u/5g/2a), potom drugog strelca M. El Idrissy (17u/3g/0a), kao i trećeg strelca tima R.Hamouma (10u/2g/1a).

Mišljenje urednika: Po samim postavama deluje da domaćin svakako želi u naredno kolo kupa jer će na teren svi najbolji raspoloživi igrači osim jednog povređenog i jednog suspendovanog, dok će gosti odmoriti gotovo sve najvažnije igrače, činjenica je da je u kupu sve moguće, ali po nama danas ovde možemo da očekujemo pobedu domaćina po kvoti 1,75, zanimljivo deluje i igra G0 golova po kvoti 2,25, ali ćemo se ipak držati osnovnog predloga.

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje