sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će im faliti dva ključna vezna igrača, uz još šest izostanaka

Danas će jednom timu faliti dva ključna vezna igrača, uz još šest izostanak u timu, a postoji i još jedan razlog koji će možda uticati da ne odigraju na maksimalnom niovu. Drugi tim kompletan. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 2,05.

Vitesse je tim koji igra dosta promenljivo ove sezone, a upravo nešto slabiji mečevi na domaćem terenu stavile su klub tek na mesto broj 13. sa skorom 5 pobeda, 8 remija i 10 poraza i gol razlikom 28:41. Na domaćem terenu su predposlednji tim lige sa 2 pobede, 4 remija i 5 poraza i gol razlikom 13:23. Ono što može da ih raduje jeste činjenica da protiv AZ-a imaju 3 pobede i 2 remija u prethodnih 5 mečeva na domaćem terenu, pa se pruža prilika da nastave taj dobar niz. Za danas nemaju izostanke igrača, pa je će Filip Koku moći da računa na najjači sastav.

Što se tiče AZ Alkmaara, oni su na 3.mestu lige sa skorom 14 pobeda, 5 remija i 4 poraza uz gol razliku 49:28. Na gostovanjima ove sezone imaju skor 8 pobeda, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 24:13. Posle poraza od Fejnorda 2:1 u gostima, u prošlom kolu savladali su Cambur sa 2:1, ono što je još jedna važna činjenica jeste da njih očekuje meč 1/8 finala Lige Konferencija protiv ekipe Lacija u četvrtak, pa će možda delom biti već i na tom meču. Za danas će im faliti osmorica igrača, ali naročito su bitna dvojica veznih, to su najbolji vezni igrač tima i povremenim reprezentativac Holandije – Jordan Clasie (22u/1g/1a), a nema ni defanzivnog veziste De Wita (15u/5g/1a – treći strelac tima), uz to nema ni štopera Beukema (16u/0g/0a), još jednog štopera Dekkera (13u/1g/0a), a nema ni Bruno Martins India (4u/0g/0a odbrana), Bazoera (10u/0g/0a odbrana), Vanheusden (6u/0g/0a), kao ni golmana Westerwelda (0u/0g/0a).

Mišljenje urednika: Kao što smo već i istakli, Vitesa zaista ima dobru tradiciju kada se sastane protiv AZ-a na svom terenu, uz to gosti će biti oslabljen, naročito u prenosu lopte gde im fale Clasi i De Wit, pa će to morati nekako da reše, a po nama će upravo tu imati najviše problema, pa blagu prednost dajemo domaćinu sa predlogom 1X&2+ po kvoti 2,05. Uz to čeka ih vrlo brzo meč protiv Lacija pa ćemo videti da li će i to malo uticati na njih.

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje