petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas će im faliti najmanje osam, a potencijlano i 11 igrača!

Jedan tim će danas na teren bez osmorice, a možda čak i 10 igrača iz svog sastava, među kojima su i prvi golman tima, kao i najbolji strelac. Drugi tim u najjačem sastavu, meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je okvirno 1,80.

Ekipa Chavesa uspela je da u prvom delu sezone priredi jedno od većih iznenađenja kada se radi o ovoj ligi, pobedivši današnjeg rivala u sred Lisobona sa 0:2, ali danas će biti u problemu oko sastava tima. Da krenemo redom, Chaves se nalazi na 10.mestu sa skorom 6 pobeda, 8 remija i 6 poraza uz gol razliku 19:24. Na domaćem terenu imaju 2 pobede, 5 remija i 2 poraza uz gol razliku 9:9. Na 78% domaćih mečeva ovog tima videli smo najmanje 2 gola.

Za danas će im faliti čak 10 igrača: prvi golman Vitor (20u/0g/0a), kao i rezervni Moura (0u/0g/0a), iz defanzivne linije nema standardnog bekovskog para Joao Correia (15u/0g/2a drugi asistent tima) i Langa (16u/0g/0a), kao i  Rosa Oliveira (4u/0g/0a), u veznom redu nema  Monroya (13u/1g/1a),L. Singh (13u/0g/1a), Jonathan Arriba (13u/1g/1a), N. Obiora (7u/0g/0a), S. Sarr (1u/0g/0a), u napadu nema prvog strelca tima Hector Hernandeza (13u/5g/0a), igrači poput Singha, Hernandeza i Oliveira su blizu povratka na teren, ali se ipak ne očekuje da nastupe danas.

Što se tiče Sportinga, oni se nalaze na 4.mestu, sa skorom 12 pobeda, 2 remija i 6 poraza uz gol razliku 40:21. Na gostovanjima ove sezone imaju učinak od 4 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 13:14 i upravo je to nešto što je ovaj tim udaljilo od top tri mesta, slabije igre u gostima. U četvratak su i pored dominacije samo remizirali sa Mitdjilandom u okviru Lige Evrope, pa ih sada očekuje revanš susret, ali i pored toga trener tima je rekao da je meč sa Čavesom jako bitan i da želi da se na neki način ,,osveti“ za poraz u prvom delu sezone, a uz to danas ,,slavi“ svoj stoti meč na klupi Sportinga. Tim je kompletan i u najjačem sastavu.

Mišljenje urednika: Domaći tim je dosta osbljen danas, ali će i pored toga sigurno biti motivisan da pruži otpor velikanu iz Lisabona, iako smatramo da će Sporting ovde slaviti, činjenica da ih kroz par dana očekuje revanš meč u okviru evro takmičenja, daje nam dozu opreza, a ne verujemo u goleadu zbog stila igre domaćina na svom stadionu, pa je naš predlog igra X2&1-3 gola po kvoti 1,83.

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje