četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas je trener izostavio 13 igrača iz svog sastava!

Trener jednog tima danas će odmoriti 13 svojih standardnih igrača sa najviše minuta u dosadašnjem toku sezone, drugi tim u dosta jakom sastavu. Meč okvirno možete preuzeti do 22 sata okvirno, a predložena kvota je 1,75.

Radi se o utakmici 1/32 finala Kupa Bolivije, a meč počinje od 00:00 u noći između četvrtka i petka, sastaju se Bogota i Atletico Petrolera.

Bogota se nalazi u Seriji B, gde nisu na najbolji način počeli sezonu, imaju skor 1 pobede, 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 3:8. Na domaćem terenu imaju skor 1 pobede, 2 remija i 1 poraz u gol razliku 3:3. Danas je tim u kompletnom sastavu, a u prošlom kolu su ostvarili prvu pobedu u ligi protiv Barranquilla 2:0.

Sa druge strane ekipa Altetico Petrolera igra jako dobro u A ligi, nalaze se na visokom 6.mestu posle sedam uvodnih kola i imaju skor 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razliku 8:6. Mečevi u gostima nisu toliko dobri za njih, imaju 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 1:3. Serija mečeva naterala je trenera ovog tima da za današnji meč izostavi čak 13 najstandardnijih igrača iz sastava, pa će šansu dobiti uglavnom rezervisti i mladi igrači. Spisak igrača koji su pozvani za meč je na slici ispod, na drugoj slici je spisak sa igračima gde oni koji NISU uokvireni ne igraju ovaj meč!

Mišljenje urednika: Baš kao i juče kada su dva meča iz kupa Kolumbije bila lagano prolazna tipujemo na to da domaćin ostaje neporažen protiv dosta oslabljenog gosta, predlog je 1X&0-3 po kvoti 1,75.

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje