subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim bez 13 igrača danas!

Domaći tim odigraće danas bez 13 igrača, među kojima su dvojica najboljih strelaca tima, kao i najbolji asistent, očekuje se da danas šansu dobije nekoliko igrača iz omladiskog tima, gosti će takođe rotirati tima, ali ne toliko da će ih to znatno oslabiti, meč možete odigrati u nedelju do 15 časova!

Radi se o susretu FA Kupa, a od 15 časova se sastaju ekipe Čarlton Atletik i West Bromwich Albion, radi se o 1/32 finala FA kupa.

 

Čarlton Atletik već neko vreme muku muči sa izostancima igrača, a rezultati i nisu toliko loši, naročito pobeda protiv Bristol Sitija 3:2, kada je meč obeležilo puno preokreta, ali i dosta sreće za Čarlton. Što se tiče kupa, trener Li Bojer će izvesti izuzetno mlad i neiskusan sastav na ovaj meč, očekuje se da igraju omladinci Addicks, Brendan Wiredu, Taylor Maloney i Toby Stevenson. Što se tiče izostanaka neće biti: golmana Ben Amos(0/0/0), defanzivac Lewis Page (0/0/0), potom vezni igrači Chuks Aneke (11/1/0), Jonny Williams (12/0/5 – prvi asistent tima), Josh Cullen (16/1/1), Jake Forster-Caskey (5/0/0), Sam Field (9/0/1), Beram Kayal (6/0/0), George Lapslie (4/0/0), kao i napadači Lyle Taylor (13/7/1 – drugi strelac) i Macauley Bonne (19/8/1-prvi strelac tima), Tomer Hemed (5/0/0). Uz njih izostaće i dvojica pojačanja Alfie Doughty i Ben Dempsey jer su već igrali kup za druge timove.

Trener Le Bojer je rekao: ,, Raspored je sulud. Zgrabio bih zimski odmor sa obe ruke. Ako ne možete previše da rotirate, kao što je slučaj kod nas, onda je teško jer postoji rizik od povreda, kojih već imamo previše. Imamo samo dva dana za oporavak, a izvešću tim bez preuzimanja previše rizika.“

Screenshot sa sajta: https://www.cafc.co.uk/news/view/5e0de9eadfa99/fa-cup-preview-charlton-v-west-bromwich-albion

Sa druge strane je WBA, lider Championshipa i tim koji ima velikih šansi da se plasira ponovo u Premijer ligi. U poslednje vreme nemaju pobedu, prethodna 4 meča, odigrali su tri puta nerešeno u ligi uz jedan poraz, tako da je možda pravo vreme za povratak na staze pobede. Za ovaj meč trener Slaven Bilić takođe je najavio neke rotacije u timu, ali uz želju da se prođe u narednu rundu.

Izjava Slavena Bilića: ,,Imamo problem da izblansiramo promene i da poštujemo takmičenje. Ali smo svakako srećni što imamo šansu da prođemo dalje, svi žele da učestvuju u tome i da se vrate na staze uspeha. Pokušaćemo da izvedemo takmičarski tim koji će imati šansu da prolazak i u isto vreme da odmorimo neke igrače.“


Mišljenje urednika: Ovi rivali sastaju se ponovo kroz 6 dana u okviru lige i ne verujemo da će oba tima danas igrati maksimalno, a naročito se to odnosi na žestoko oslabljenog domaćina kome je opstanak trenutno mnogo veća briga od kup takmičenja, naš predlog je igra p/k 2 po kvoti 1,50, vi možete odabrati i neku drugu igru s obzirom na vaš način i stil igre.

0:1


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!


KOMPLETNU STATISTIKU PROLAZNOSTI BET INFO PREMIUM INFORMACIJA MOŽETE PRONAĆI NA LINKU ISPOD.


Na linku pogledajte našu statistiku za proteklih nekoliko meseci, dok na dva linka ispod možete da pogledate statistiku za jun i jul.
– Statistika za jun
– Statistika za jul
– Statistika za avgust
– Statistika za septembar
– Statistika za oktobar
– Statistika za novembar
– Statistika za decembar


Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.

Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Image by Phillip Kofler from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje