petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim igraće bez dva važna igrača, uz rotairanje ostatka tima zbog važnijeg meča!

Domaći tim imao je jako malo vremena za odmor od prošlog meča u kojem je igrao u jakom sastavu, a posle današnjeg meča ih očekuje najvažniji meč sezone kroz par dana, tako da će uz dva važna povređena igrača, trener rotirati i ostatak tima, u goste im stiže tim koji je u jako dobroj formi! Meč možete odigrati do popodnevnih sati, biće otključan po samom završetku!

Radi se o zaostalom susretu Kenijske Premijer lige, a od 14 časova će se sastati Gor Mahia i Homeboyz.

Gor Mahia je jedan od najvećih klubova u Keniji i ovogodišnji predstavnik ove afričke države u grupnoj fazi Kupa Konfederacija, gde ih za vikend očekuje meč na domaćem terenu protiv angloske ekipe Petro de Luanda, gde će u slučaju pobede proći u 1/4 finale takmičenja. U nedelju su imali teško gostovanje i težak poraz u Egiptu od Zamaleka 4:0, a u Keniju su stigli u utorak, tako da je po rečima trenera tim izuzetno umoran, pa namerava da odmori neke od igrača pred najvažniji meč u sezoni. Uz to van stroja su sigurno dvojica standardnih igrača zbog povreda, to su: vezni igrač Kenet Muguna, jedan od najstandardnijih igrača tima, kao i Bonifac Omondi, obojica igrača zabeležila su po jednu asistenciju u Kup Konfederacija ove godine (relevantne izvore za domaću ligu nemamo). Gor Mahia inače zauzima 4.mesto na tabeli ali sa 4 meča i 4 boda manje od prvoplasirane Sofpake, imaju skor 9-2-3 i gol razliku 22:8.

Na profilima ovog tima na društvenim mrežama, ni reči o meču danas, sve misli su uperene na meč u nedelju, evo i postera gde piše ,,Naša sudbina u našim rukama“

Ekipa Hoboyza igra solidno ove sezone, a to se naročito odnosi na prethodna tri meča posle smene trenera, kada su savladali šestoplasirani tim lige Tursker 1:0, potom sa prvoplasiranom Sofapakom odigrali 2:2, da bi u prošlom kolu deklasirali Maunt Kenija Junajed sa 6:0. Trenutno najbolji strelac lige dolazi iz ovog kluba, to je Alan Wetende Wanga sa 8 golova u 2019-toj godini. Tim Homboyza je na 9.mestu od 18 timova sa skorom 5 pobeda, 6 remija i 5 poraza i gol razlikom 24:14. Oni su drugi najefikasniji napad lige sa 24 postignuta gola!


Mišljenje urednika: Domaći tim čitav svoj fokus prebacio je na kontinentalno takmičenje i meč protiv Angolaca u nedelju, trener tima kritikovao je i federaciju jer nisu želeli da odlože meč, ali je dobio i odgovor da već imaju tri meča manje od rivala i da teremina više nema, umor od prošlog meča i povrede nekih igrača još jedan su od razlog da smatramo da kladionice previše favorizuju tim Gor Mahie, a u goste im stiže tim sa prvim strelcem lige koji je u odličnoj formi od smene trenera i drugi najefikasniji tim lige sa 24 postignuta gola, pa smatramo da svakako gosti mogu makar do jednog gola na ovom meču, a kvota na igru Gost 1+ je fenomenalnih 1,94 u ovom trenutku u kladionicama koji već imaju ovu ligu u ponudi!
2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje