subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaći tim pod moranjem, gosti oslabljeni neigranjem petorice igrača

Domaći tim je danas pod moranjem, dok su gosti oslabljeni neigranjem petorice igrača iz svoje postave, među kojima je prvi asistent tima, kao i drugi strelac. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,80.

Počećemo ovu analizu izjavom Filipa Inzagija, trenera domaćina: ,, Konačno igramo uveče pred našim navijačima. Molim svoje momke da na najbolji način zatvore ovo prvenstvo. Klub nas je uverio, i ja sam pročitao karte i uveren sam da ćemo vratiti 3 boda. Regina je uvek radila u dobroj nameri. Breša ima dobre igrače, ali sve zavisi od nas, imamo prednost koju moramo da iskoristimo. Ovaj tim je imao pozitivnu sezonu i od početka je ostao u zoni plej-ofa. Nadam se da će nam Graniljo sutra dati važan podsticaj “

Reggina se nalazi na 8.mestu poslednjem koje vodu u plejof, a na pet kola do kraja, nekoliko klubova im ozbiljno preti i nalazi se samo na tri ili četiri boda iza njih, to su Palermo, Ternana, Modena, Askoli i Komo. Imaju skor 15 pobeda, 4 remija i 14 poraza i gol razliku 44:38. Na svom stadionu 8-2-6 (24:19). Za danas postoji mogućnost da izostanu dvojica defanzivaca Gagiolo (27u/2g/0a) i G. Di Chiara (28u/1g/3a).

Što se tiče Breše, za njih je ova sezona za zaborav, nalaze se na predposlednjem 19-om mestu sa skorom 7 pobeda, 11 remija i 15 poraza i gol razlikom 29:50, tim su sa najgorom odbranom lige. U gostima ove sezone takođe loše partije, 2 pobede, 6 remija i 8 poraza i gol razlika 15:30. Za danas uz sve to imaju i nekoliko bitnih izostanaka, faliće defanzivci A. Papetti (20u/0g/0a) i Pace (4u/0g/0a). Potom prvi asistent tima N. Galazzi (25u/2g/4a), M.Bartagnoli (11u/1g/1a), kao i drugi strelac tima F. Bianchi (30u/4g/0a).

U prvom delu sezone slavila je Ređina kao gost 0:2.

Mišljenje urednika: Domaći tim je pod imperativom pobede, kvalitetniji je od gosta i sa tri meča bez poraza može se reći da u dobroj formi dočekuju ovaj meč, gosti će do kraja voditi borbu da izbegnu direktno ispadanje, ali se mora reći da se radi o timu skromnog kvaliteta, a kada na to dodate da su bez dvojice izuzetno bitnih igrača pre svega kada se radi o ofanzivnom delu tima, onda predlog p/k 1 (poluvreme ili kraj pobeda domaćina) po kvoti 1,78 ima puno smisla.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje