subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez 7 igrača, a gost bez prava na kiks

Domaćin neće moći da računa na sedam igrača koji imaju različite uloge u timu. Gosta bi svaki izgubljeni bod mogao skupo da košta, pa bi trebao da iskoristi kvalitet i kadrovske probleme rivala. Meč možete odigrati nešto pre 18 časova po našem vremenu.


Najava meča: Danas su na programu dva meča u Saudijskoj Arabiji, a u prvom od njih će od 18 časova od prošle nedelje lider Al Nasr Riyadh gostovati ekipi Al Read.

Al Read: je 10. na tabeli sa 31 osvojenim bodom. Samo 13 bodova uz samo 9 golova ima na svom terenu, pa se može reći da bolje igra na strani. Danas će van sastava biti 7 igrača: odbrambeni igrači H. Belkaroui (17 utakmica / 1 gol), M. Al Amri (10/2), vezni igrači F. Hasani (22/2) i M. Al Sauduhni, kao i napadači A. Abdulah (8/2), M. Abu Sharah (7/1) i Y. El Ghanassy (17/1)

Al Nasr: je pobedom na svom terenu od 3:2 nad direktnim rivalom Al Hilalom došao do pozicije lidera sa 58 bodova i ima bod više od pomenutog Al Hilala. Igra podjednako dobro i na svom i na domaćem i na gostujućem terenu i svaka pobeda mu je važna u teškoj borbi za titulu sa Al Hilalom koji je dominirao predhodnih sezona i koji se silno pojačao tokom zimskog prelaznog roka.

Mogu li do titule i prekida dominacije Al Hilala u Saudijskoj Arabiji?

Mišljenje urednika: Al Nasr juriša na titulu i ne bi trebao da ispusti bodove danas. Domaćin ima kadrovskih problema koji mogu da se odraze na nešto lošiju partiju. Pobeda gosta 2 donosi kvotu od @1.45 / MaxBet, a hrabrih mogu pokušati kombinovanje sa golovima.

0:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje