subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez dosta standardnih igrača uz lošu formu!

Večeras će domaćin odigrati meč bez šestorice igrača, a forma tima je jako slaba, uz to u goste im dolazi tradicionalno neugodni rival koji bi mogao da iskoristi ove izostanake. Meč možete odigrati do 21 sat u petak!

Radi se o susretu Premijer lige Republike Irske, a od 21 sat se u okviru 11.kola sastaju Fin Harps i Boheminas.

Fin Harps je poslednji tim lige u ovom trenutku jer posle deset mečeva ima samo dva boda, skor 0 pobeda, 2 remija i 8 poraza uz gol razliku 7:22. Na svom stadionu 1 remi i 4 poraza (7:11). Što se tiče izostanaka to je još jedan veliki problem za ovaj tim limitiranog kvaliteta, večeras će faliti čak šestorica igrača, nema defanzivaca Kolom Daesy-a (5/0), Acrofta (3/0), potom veznih igrača Harkin-a (5/0), Timlin-a (0/0), kao ni napadača Boyd-a (5/0) i Cretaro-a (8/1).

Što se tiče ekipe Bohemians, oni su na 2.mestu, ali sa dva meča manje, imaju učinak 5 pobeda, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 8:3. Na gostovanjima su ostvarili učinak 2-1-1 i gol razliku 4:2. Za današnji meč nema izostanaka ključnih igrača u timu!


Prethodna tri međusobna meča slavila je ekipa Bohemiansa, što takođe ide u prilog ovom paru!


Mišljenje urednika: Smatramo da će danas gosti koji se nalaze u jako dobrom trenutku iskoristiti probleme kod domaćina, kao i činjenicu da se nalaze u lošoj formi, a kvota na pobedu gosta je 1,65!

0:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje