petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez prva dva golmana i tri standardna defanzivca dočekuje favorita

Domaćin neće imati kadrovskih problema u vezi i napadu, ali će trener imati velike muke pre svega koga staviti na mesto prvog golmana pošto su povređena oba golmana iz prvog tima, ali i u odbrani gde nedostaju tri standardna igrača. Gost igra u odličnoj formi i nada se novom trijumfu. Meč možete odigrati najkasnije do 16 časova po našem vremenu.


Najava meča: U terminu od 16 časova po našem vremenu u okviru Scotland League Two (Škotska 4), ekipa Stirling Albiona će dočekati ekipu Cove Rangersa. Stirling se nalazi na sredini tabele na 5. mestu sa 23 osvojena boda. Na 9 meča kao domaćin je osvojio 11 boda uz gol razliku 10:9 i prosek od 2.1 gola po meču. Danas Stirling neće moći da računa na oba golmana, koja su branila na svakom minutu dosadašnjih 19 prvenstvenih utakmica. U pitanju su prvi golman B. Currie (16/0) i drugi golman C. Binnie (4/0). Osim njih van sastava će biti i tri standardna odbrambena igrača: C. Thompson (16/0), P. Willis (13/0) i J. Lowdon (5/0). Sa druge strane, gostujući tim Cove Rengers se nalazi na poziciji lidera sa 46 osvojena boda što je dva više od jedinog vernog pratioca – Edinburg sitija. Kao domaćin ima 100% učinak, a kao gost ima skor 6 1 3. Ima četiri vezane pobede. Kao gost ima prosek golova od 4.8 po meču. Ubedljivo najbolji strelac lige je njegov igrač M. Megginson (15 golova), koji je u poslednja 3 meča čak 5 puta tresao mrežu rivala.

Mišljenje urednika: Domaćin u meč ulazi izuzetno oslabljen u defanzivi, a gost ima ubedljivo najbolji napad u ligi. Na vama je izbor adekvatnog tipa na osnovu datih informacija, a kao dobar izbor se nameće igra G2+ – gost daje 2 ili više gola koja donosi kvotu od @1.50, ali može se svakako probati i neka hrabrija varijanta.

ODLOŽENO kvota 1,00


Slika preuzeta sa sajta: https://www.bbc.co.uk

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje