petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin bez prvog golmana, dva najbolja igrača i još četvorice dočekuje favorita

Domaćin u današnji meč ulazi oslabljen ne igranjem 7 igrača. To bi trebalo da se odrazi i na defanzivu pošto nedostaju prvi golman i tri defanzivca, ali i na napad pošto izostaju tri najbolja strelca tima. Gosta muči loša forma, ali je veliki favorit da sa današnjeg gostovanja odnese ceo plen. Ovaj meč možete najkasnije da odigrate nešto pre 18 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 17:45 po našem vremenu u okviru 1/4 finala Kupa Qatara sastati ekipe Al Khora i Al Rayyana. Domaćin Al Khor se kada je prvenstvo u pitanju nalazi na 10. mestu na tabeli sa 10 osvojena boda uz prosek golova od 3.7 po meču. Pritom prima nešto više od dva gola po meču pred svojim navijačima. Ekipa Al Khora danas neće moći da računa na 6 ili 7 igrača, a među njima se nalaze: prvi golman tima H. Kassim (11 meča / 0 golova – računajući i prvenstvene i Kup utakmice), tri defanzivca: A. Salem Ahmad (6/0), drugi strelac tima A. Hammoudan (5/3) i A. Misaab (4/0), vezne igrače M. Hilala (14/2) i Ali Qadrija (2/0), dok je upitan i roviti prvi strelac tima Brazilac Tiago (17/8).Sa druge strane Al Rayyan se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 31 osvojenim bodom, što je samo 2 boda manje od lidera Al Duhaila. Ima prosek golova od 3.9 po meču kao gost.


Mišljenje urednika: Na vama je da na osnovu datih informacija izaberete adekvatan tip. Ako verujete da će Al Rayyan posle tri poraza, ali i nakon toga pobede nad liderom, upisati trijumf i u Stars Kupu, pobedu gosta 2 možete naplatiti kvotom @1.60.

1:1 (1:2) – pobeda gosta posle penala


Slika preuzeta sa sajta: https://www.jakpost.travel/vwall

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje