četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u sjajnoj formi, a gost u velikim problemima

Domaćin igra u sjajnoj formi, a posebno može da se pohvali da su mu ofanzivni igrači na najvišem nivou. Gost je godinama bio jedan od najboljih timova u zemlju, ali ga od starta sezone muče finansijski i kadrovski problemi usled kojih će biti problema i naći 11 igrača koji će izaći na teren. I kladionice su to uvidele pa je kvota na pobedu domaćina u konstantnom padu. Ipak hrabre igre donose unosne kvote. Ovaj meč možete najkasnije odigrati do 20 časova po našem vremenu.


Najava meča: Večeras će se u terminu od 20 časova po našem vremenu u okviru 7. kola Bolivijske Aperture sastati ekipe Always Ready i San Jose. Always Ready se nalazi na poziciji lidera na tabeli sa 15 osvojena boda i uz 18 data gola što je tri gola po meču. Kao domaćin je maksimalan sa skorom 4 0 0 i uz gol razliku 15:2. San Jose ima finansijske probleme, pa u protokolu ima 11 prvotimaca, uz 5  ispod igrača koji su omladinci do 20 godina. Međutim, danas će nedostajati tri prvotiimca, a u pitanju su povređeni defanzivci: Bilbao, Toco i Roly, a upitan je i Serano koji je igrao sva 5 meča i u svakom od njih je zaradio po žuti karton. To ukazuje da će San Jose večeras na teren istrčati sa 6 ili 7 prvotimca i eventualno još toliko igrača iz omladinskog pogona. Osvojio je 2 boda u 5 utakmica uz gol razliku 5:11.


Mišljenje urednika: Stadion domaćina sa naslovne fotografije je na 4000m, a i sve činjenice gore ukazuje da treba očekivati njegov ubedljiv trijumf. Jedna optimistička igra D1+I i D3+ (domaćin daje najmanje gol u prvom poluvremenu i najmanje 3 na meču) donosi kvotu od @1.95.

1:2 (1:0)


Slika je preuzeta sa sajta: https://eldeber.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje