utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin će u lošoj formi i sa velikim brojem izostanaka ugostiti favorita

Domaćin igra u lošoj formi, a dodatan problem će biti izostanak čak 9 ili 10 igrača među kojima su i nosioci igre. Među igračima koji nedostaju su: golman, 4 odbrambena, 2 vezna igrača i 3 napadača. Gost je na vrhu tabele i može da se pohvali sjajnom ofanzivom. Meč možete odigrati do ponoći, ali i nešto kasnije.


Najava meča: Tokom noći četvrtak na petak će se pola sata nakon ponoći po našem vremenu u okviru 22. kola Paragvajske Primere sastati ekipe Deportivo Santani i Libertad.

Deportivo Santani: je poslednji na tabeli sa 13 osvojenih bodova od kojih je 6 osvojio kao domaćin. Vezao je 3 poraza i na pomenuta tri meča je primio čak 12 gola što je 4 gola po meču. Danas će imati velikih kadrovski problema. Van sastava će biti 10 igrača, a među njima se nalaze: upitan je nastup golmana M. Ovanda (9/0), odbrambeni igrači -suspendovani M. Oliveira (20/0), kao i J. Domingez (10/0), C. Aguada (9/1) i E. Albin (4/0). Nedostajaće i dvojica vezista -suspendovani I. Casal (18/1) i povređeni N. Arevalos (13/0), kao i tri napadača: G. Menendez (3/0), E. Orrtelado (4/0) – povredio se na startu prethodnog meča i C. Overal (6/1). 

Libertad: se nalazi na 3. mestu na tabeli sa 37 osvojena boda od kojih je 14 osvojio kao gost (skor 4-2-4) uz gol razliku 15:18 – kao gost daje 1.5 gola po meču. Daleko bolji je u Copa Libertadores gde su bili prvi u jakoj grupi H ispred Gremija, U. Katolike i Rozarija.

Mišljenje urednika: Gost je favorit, a u prilog mu idu problemi u gostujućem timu. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a loš izbor ne bi trebala biti igra da će gost dati minimum dva gola G2+ @1.65 / MaxBet

Kraj – 0:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje