petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin igra meč sezone protiv gosta koji je oslabljen i bez motiva

Bodovi će večeras značiti samo domaćinu, koji večeras igra najvažniji meč u sezoni. Za gosta večerašnji meč nema takmičarskog značaja, a pritom neće moći da računa na 7 igrača među kojima su i četiri defanzivca. Meč možete odigrati večeras nešto pre 21h.


Najava meča: Danas će se u terminu od 20:45 po našem vremenu u okviru Francuske 2 sastati Stade Brestois (Brest) i Chamois Niortais (Niort).

Brest: se dva kola pre kraja šampionata nalazi na drugom mestu koje vodi direktno u Ligu 1. Ima 4 boda više od Troyes-a i pobedom danas bi osigurao elitu sledeće sezone. Sa skorom od 12 pobeda, 4 remija i 2 poraza je najbolji domaćin Francuske 2.

Brest danas ima prvu veliku meč loptu za plasman u elitu u Francuskoj

Niort: se nalazi na 11. mestu na tabeli sa 44 osvojena boda i matematički ne može ni u viši ni u niži rang takmičenja. Za njih današnji meč nema takmičarskog značaja, a uz to danas neće moći da računaju na 7 igrača. Van sastava će biti: četiri defanzivca – Lapis (21 utakmica / 1 gol), Conte (18/2), Sans (18/0) i Geye (6/0), vezni fudbaleri Bourhane (18/0) i Konate (15/1), kao i napadač Baroan (7/0). 

Mišljenje urednika: U prilog domaćinu ide da je kvalitetniji tim i da će ima gromoglasnu podršku sa tribina, Kao i nezainteresovanost i izostanci u prilog gosta. U prilog gostu mogu ići tradicija i činjenica da će zbog važnosti meča domaćin igrati u malom grču. Na vama je izbor adekvatnog tipa, ali kada pogledamo sve činjenice kao dobar predlog se nameće mix igra pobede domaćina i minimum jednog gola u drugom poluvremenu – 1 i 2P1+ koja donosi kvotu od @1.60.

Kraj – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje