četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin je favorit, a gost bez 6 defanzivno orijentisanih igrača

Domaćin je favorit, a posebno je ubojit njegov dvojac u napadu. Gost će danas biti bitno oslabljen u odbrani, pa će nedostajati rezervni golman, standardni tandem štopera i tri defanzivna vezna igrača od kojih su dva standardna. Meč možete odigrati nešto pre 13 časova.


Najava meča: Danas će se u terminu od 13h po našem vremenu u okviru 11. kola Thai Premier lige na severu zemlje na visoravni Korat sastati ekipe Nakhon Ratchashima i Chiangmai Fc. Dva tima se do sada nisu sastajala, a gost je od ove sezone učesnik elite.

Nakhon Ratchasima: se nalazi na 8. mestu na tabeli sa 14 osvojena boda od kojih je 8 osvojio kao domaćin uz gol razliku 9:4. U dobroj formi su oba napadača popularnih Mačaka sa koratske visoravni – Duombia (Obala Slonovače) i Asumpkao (Brazil). Možda će im više primati od igrača Chaingmai-a jako toplo vreme na Tajlandu u ovom delu godine koje počinje posle tamošnje Nove godine – Songkrana.

Chiangmai Fc: se nalazi na 15. mestu na tabeli sa 9 osvojena boda od kojih je kao gost osvojio 3 uz gol razliku 9:17. To pokazuju da im je veći problem odbrana od realizacije. Danas će biti oslabljeni ne igranjem 6 defanzivno orijentisanih igrača: rezervni golman N. Taweekul (1/0), centralni bekovi T. Chomchon (9/0) i kapiten tima S. Kingkaew (9/0), kao i tri defanzivna vezna igrača: C. Pomkaew (7/0), P. Choeichiu (5/0) i C. Kanuenekid (1/0). 

Mišljenje urednika: Domaćin je favorit, a posao bi trebali da mu olakšaju i izostanci u gostujućem timu. Na vama je izbor adekvatnog tipa, a kao dobar tip se nameće pobeda domaćina 1 sa kvotom @1.60. Hrabriji mogu pokušati kombinovanje sa golovima koji ne bi trebali da izostanu.

4:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje