petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin pred važan meč u daleko boljoj formi, a gost bez 7 igrača

Domaćinu bi mnogo značilo da danas dođe do celog plena. Osim što se nalazi u odličnoj formi, kao dodatan plus su čak 7 izostanaka u gostujućem timu (treba izdvojiti da će van sastava biti prvi golman i dva standardna defanzivca), Meč možete odigrati večeras nešto pre 21h.


Najava meča: Večeras će se u prvom meču polufinala plej of-a borbe za League One u terminu od 20:45 po našem vremenu sastati ekipe Newport-a i Mansfield-a.

Newport: je reguralni deo završio na 7. mestu na tabeli. Najbolji je tim u ligi kao domaćin gde je osvojio 48 boda – 14 pobeda, 6 remija i samo 3 poraza. Imaju niz od 10 utakmica bez poraza. Kao i njegov današnji rival je na proseku oko 2.6 gola po meču.

Mansfield: je regularni deo prvenstva završio na 4. mestu. Samo 3 boda su ga delila od direktnog plasmana u viši rang. Kao gost je upisao čak 11 remija u 23 utakmice. Danas neće moći da računa na sedam igrača, a u pitanju su: prvi golman tima R. Olejnik (17 utakmica / 0 golova), odbrambene igrače M. Preston (39/4) i H. White (19/0), na veznog igrača O. Khana (22/2), Kao i na tri napadača: C. Davies (14/2), N. Ajose (10/2) i J. Graham (8/0).

Mišljenje urednika: Domaćin se nalazi u boljoj formi i igra sjajno pred svojim navijačima. Uz to bi trebao da iskoristi i izostanka u gostujućem timu. Svakako mu je danas cilj da ostvari što bolji rezultat pred put na revanš. Imaju dug niz bez poraza, a samo ih još dva dvomeča dele od višeg ranga, kome su težili od starta sezone. Na vama je izbor adekvatnog tipa, hrabriji mogu pokušati sa čistom pobedom domaćina 1 i kvotom @2.55, ali daleko manje rizik donosi dupla šansa 1X sa kvotom @1.45.

Kraj – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje