subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predlog iz MLB (13.april)

Predlozi za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 18:30!


Danas će se mečevi igrati u nešto ranije terminu, od 18:20 i 19:05, te vam mi predlažemo ova dva meča.

Atlanta Braves – Washington Nationals 8,5+ 1,70

1:3

Ove ekipe su demonstrirale silu u prethiodne dve utakmice kad je palo 20 i 13 poena. Svaki udarač Atlante je imao sinoć bar jedan udarac, a večeras takođe neće imati nešto preterano težak posao, jer će bacati Josiah Gray. S druge strane Max Fried, levoruki bacač koji je solidan, ali nije dobro krenuo sezonu jer je bio rasčerupan od Redsa, kad je primio 5 poena u prvom startu sezone.

Philadelphia Phillies – Ny Mets prva izmena X 1,75

0:0

Nakon 5 utakmica, na brdo će opet najbolji bacači ekipa. Nola protiv ludog Maxa je duel titana. Nola se nastoja iskupiti za poraz u 1.kolu te očekujemo od njega da baca dobro. Max je uvek dobar protiv File, prošle sezone rekord 2-0 uz samo jedan primljen poen. Iako je sastav File dosta izmenjen, mi verujemo u superstara.



Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje