petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nastavak niza u Centralnoj Americi nam donosi kvotu 2,40

Ekipe Alianza FC i Santa Tecla sastaće se večeras, od 23 sata i 15 minuta po našem vremenu, a radi se o utakmici 17. kola prve lige El Salvadora – Primera Division.

Alianza FC je od početka Clausure ostvarila 8 pobeda, 5 remija i 3 poraza zbog čega sada ima 29 bodova i zauzima 3. mesto na tabeli.

Santa Tecla se nalazi na pretposlednjoj, 11. poziciji, na svom kontu ima samo 13 poena, a zabeležila je 3 pobede, 4 remija i čak 9 poraza.

Međusobne utakmice: Alianza FC – Santa Tecla (www.flashscore.com)

Iako ova liga nije poznata po preterano efikasnim duelima, međusobni susreti Alianze i Santa Tecle su pravi izuzetak. Na poslednjih 7 utakmica, odigranih u periodu od oktobra 2020. do februara 2022. godine, ovi timovi su postigli ukupno 29 pogodaka, a mnogo uspešnija je bila Alianza FC sa 7 od 7 pobeda i čak 24 gola. Za nastavak ovog niza i još jedan “3+“ kladionice nude kvotu 1,80, dok se kombinacija “1&3+“ plaća kvotom 2,40. Hoće li tako biti i večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje