Advertisement

Prvi susret koji vam predlažemo jeste meč između Yokohame i Hanshina. Gosti jako dobri na startu sezone dok su to sve suprotno domaći.

Prvi starter Yokohame Hamagushi imaće protivnika Fujinamu iz Hanshina. Veoma 2 loša starta Hamagushija gde je primio 5 i 2 poena. Sa druge strane Fujinama 2 i 1 primljen poen. Hanshin igra veoma tvrdo i bore se za svaki poen, a njihovi starteri nijedan nema preko 2 primljena poena po utakmici što je najbolje u ligi. Moguć je opet tvrd susret i 7,5- nije daleko ali mi ipak predlažemo POBEDU HANSHINA sa kvotom 1,70.

2:9

Drugi susret je meč između Rakutena i Fukuoke. Domaći su lideri konferencije dok je Fukuoka na 3. mestu.

Ono što nas je iznenadilo jeste kvota 1,90 na Rakuten a startuje daleko najbolji bacač ekipe Wakui sa 2 ubedljive pobede na startu. Ishikawa je starter Fukuoke i takođe je prvi starter ekipe ali sezona mu nije dobro krenula, te je u prošlom startu bio razmontiran od strane Lionsa koji su mu dali 6 poena. Obe ekipe su vezale 3 pobede u nizu ali Fukuoka od daleko najslabije ekipe Nippona dok se Rakuten nadavao poena u tromeču protiv Lionsa. Sa ovakvom kvotom mora da se ispoštuje na POBEDU RAKUTENA.

1:1 kvota 1


Pravilu u Japanu su takva da može biti X na kraju, jer se igra meč bez dodatnih izmena ali u takvom slučaju kvota ja 1.

2 KOMENTARA

  1. Pozdrav,

    ne znam u kojim kladionicama je kvota 1,

    ali u MAXBETU koje reklamirate ceo dan cekam da mi vrate novac. I evo sada mi pise da je gubitan…

    Neki savet ? Vec 4. put sam sa njima na chatu.

    thanks

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here