četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (10.septembar)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Texas Rangers – Toronto Blue Jays 8,5+ 1,95

3:4

Dane Dunning protiv Ross Striplinga što se tiče bacača. Ako pogledamo njih, totalni egal ali oni su tek 4 ili 5 bacači svojih ekipa tako da su ovde poeni neminovni. Toronto je mnogo jak na palici, a ni Texas nije daleko od te iste jačine. Međutim oni to već neko duže vreme ne pokazuju, pa postoji bojaznost da opet zakažu. Ipak mi ćemo se više osloniti na veoma loše bacače, takođe bullpen nije baš bajan, pa ćemo i tu tražiti šansu za poene. U prvom tromeču 2/3 je došlo over, dok je jedna meč stao na 7 poena.

Milwaukee Brewers – Cincinati Reds 8,5+ 1,95

2:8

Opet jedan mlak bacački duel, Alexander protiv Lodola miriše na poene. Ako još kažemo podatak da je 10/12 njihovih međusobnih susreta otišlo u over, dok su 2 meča bila na 6 poena. Milvoki je u sjajnoj formi, pogotovo kući gde redovno pobeđuju i mečevi idu u over. Cincinati takođe uhvatio dobar zalet, u poslednje dve serije imao dobar udarački procenat gde je davao prosečno 4,5 poena po meču. Bullpen nisu ništa specijalno, pa i u poslednjim izmenama očekujemo koji poen.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje