petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open: Predlog za klađenje

Danas su na programu polufinalni mečevi u muskoj konkurenciji na US Openu. Prvo polufinale odigraće Karen Hačanov i Kasper Rud. Kao top 10 teniser, Kasper Rud je postavljen za favorita sa kvotom 1.50, dok je margina za gemove postavljena na 40.5.

Za mnoge plasman Hačanova u polufinale je veliko iznenađenje i mi spadamo u tu grupu. Rus igra očajnu sezonu, bez nekih zapaženijih rezultata. No, ovaj turnir mu je nekako legao i pokazao za šta je on u stvari sposoban. Kada je formi, kada ima samopouzdanja Hačanov je bez ikakve sumnje tu oko top 10 tenisera tu nema spora. Dobio je neke igrače koje realno niko nije očekivao da dobije. Među te igrače svakako spada pre svega Pablo Karenjo Busta koji je nedavno osvojio Montreal i generalno igrački mu ne leži. Nakon toga je Hačanov dobio Nika Kirjosa i to je bilo veliko iznenađenje. Da, jeste igrao u pet setova poslednja dva meča, ali ovo je polufinale i ono se igra više kroz adrenalin nego nego fizičku spremu.

Što se Ruda tice polako, ali sigurno postaje pravi top 10 teniser. Ranije je smatran kao igrač koji svoju sreću traži isključivo na šljaci, što je istina. Dobar niz rezultata i pre svega kontinuitet istih mu je doneo priliku i da se bori za prvo mesto ATP liste o čemu je samo mogao da sanja. Zaista, Rud izgleda veoma dobro, i svakako ima svoju šansu u ovom duelu.

E sad, Rud je pre ovog meča igrao sa Beretinijem i to je bila idealna priprema za ovaj meč. Beretini i Hačanov gaje sličan stil tenisa koji se bazira na moćnom servisu i solidnom forhendu. Hačanov ima možda malo bolji bekend i bolji je u polju, ali to je manje više sve isto. Rud će sigurno imati isti plan kao protiv Beretinija, a to je da drži lopticu u terenu i tera Hačanova na udarac više i greške. Da li će to uroditi plodom, ostaje nam naravno da vidimo.

Mi ovde očekujemo veliku borbu. Plasman u veliko finale jednog grend slema je velika stvar i nema sumnje da će i jedan i drugi dati 120% svojih mogućnosti da to i ostvare.Moramo naravno ponoviti onu priču o spektaklima. Ovogodišnji US Open je veoma rano ostao bez najvećih zvezda. Neko naše iskustvo nas je naučilo da u takvim okolnostima imamo dramatične mečeve kao onaj između Alkarasa i Sinera. Verujte da to nije slučajnost.

Igrati Ruda po ovoj kvoti je zaista smešno. Ako ne računamo Beretinija, Rud je imao smešan žreb koji je maksimalno iskoristio. Hačanov je sa druge strane pun samopouzdanja i ne treba ga potceniti.

Sve u svemu mi idemo na over gemove, jer pod jedan, ne vidimo da neko od ove dvojice dobija sa maksimalnih 3-0.Pod dva, verujemo u dramatične mečeve u ovakvim mečevima kada nema najvećih zvezda, jer to je ono što privlači publiku i to su mečevi o kojima se priča. Nadamo se drami u pet setova.

Predlog za klađenje: Više od 37.5 gemova 1.65
Opcija za dubl tiket: 4+ setova 1.50

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje