četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (15.april)

Predlozi za koji smatramo da imaju velike šanse za prolaz! Otvarati do 01h noćas!


NY Yankees – Toronto Blue Jays 8,5+ 1,85

3:0

Dosta dobri bacači, Severino protiv Gausmana, ali to ne znači ništa u slučaju kad kad sinoć biva ista stvar i onda dođe lagani over. Jednostavno Toronto je željan dokazivanja, ima bolji tim, bolju formu. Vladimir Guerero Jr. je sinoć imao perfektnu noć na palici 4od4, dok su Jenkisi jako dobro udarali Beriosa, svaki igrač je imao skoro po udarac. Očekujemo nastavak dobrog ritma palice i još jedan over.

Kansas City Royals – Detroit Tigers 8,5+ 1,85

2:4

Bacački matchup jednog iskusnog veterana Grinkeja i Mizea kojem je ovo 2.godina  u MLB. Greinke jeste dobar i sve to stoji, ali njegova brza lopta ne može nikog da iznenadi, dok su mu brojke u karijeri protiv Tigersa veoma visoke. Mize je dokazao da nije dorastao protiv velikih klubova, pa ne vidimo razlog zašto ne bi ovako udarački raspoložen tim kao što su Royalsi napravio udarački show. Royalsi su na pripremnim utakmicama imali prosečno 6 poena po utakmici, ali ni njihovi bacači nisu bili baš najbolji pa su primali isto toliko poena u proseku.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje