Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


NICOLAS LAPROVITTOLA (Barca) 9.5 minus kvota 1.95, Maxbet, 5pts

Barcelona bi trebala biti danas u skoro istom sastavu kao i u El Classicu. Odsutni će biti Daives i Higgins, dok je Oriola upitan.

U derbiju protiv Real Madrida, Laprovittola je bio najefikasniji sa 20 poena za 32 odigrana minuta. Upravo nam minutaža daje za pravo da ga probamo manje, jer u istom meču se vratio mladi Jokubaitis koji je dobio 13 minuta, dok je Abrines odigrao svega 3 minuta. U istom meču je nakon koškanja izbačen Mirotić koji je prvi poenter ekipe, i sigurno da i on danas želi dobar meč na konto svog imena.

Dakle Nicolas ovu marginu može da prebaci i za jednu četvrtinu, ali smatramo da će danas ipak drugi igrači izaći u prvi plan protiv Unicaje koja dolazi umorna od Lige Šampiona.

Lapro je ove sezone protiv Unicaje postigao 4 poena za 16 minuta, dok je prošle imao 8 i 11 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.