utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (27.april)

Predlozi za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 00:35!


Pitsburg Pirates – Milwaukee Brewers gosti (Milvoki) daju 3,5+ poena 1,70

8:12

Domaći bacač Mitch Keller ima 0-3 rekord na startu sezone i jednostavno ništa mu ne ide od ruke. Primao je 1,4,4 poena u ta 3 starta. Milvoki je na startu imao tromeč sa Piratima i slavio je na sva 3meča, a na svakoj utakmici je prebacio ovu granicu. Iako su na dnu lige po svim ofanzivnim parametrima, Keller je bacač po meri. Možda može i čista dvojka, Woodruff nikad nije izgubio u Pitsburgu u karijeri.

Minnesota Twins – Detroit Tigers 7,5+ 2,03 srednji ulog

5:4

Chris Paddack protiv Eduarada Rodrigeza je bacački duel na ovoj utakmici. Oba bacača su nova u svojim klubovima, a baš se nisu nikako snašli. Za sad su bez pobeda u prva 3 starta sezone. Raduje se povratak Byron Buxtona u ekipi Twinsa, nakon kraće povrede. Na sinoćnem meču imao je HR i 5 RBI. Kad je on u ekipi, Twinsi pobeđuju 30% više mečeva nego bez njega, i postižu 2 poena više u proseku. Tigersi malo tavore sa palicom, pa bi možda protiv lošeg Padocka mogli naći malo raspoloženja. Obe ekipe na dnu lige po udarcima i poenima, pa zato treba biti oprezni sa ulogom. Ovo igramo samo zbog Buxtona, ekipe Twinsa (nadamo se da oni mogu na 5+ poena) i nisko postavljene granice.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje