subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Liga Šampiona,najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak se nastavlja Liga Šampiona.

21h Mančester Siti-Real Madrid

Došli smo do skoro samog kraja Lige Šampiona. Ušlo se u takozvani foto finiš. U prvom polufinalnom duelu sastaće se španski i engleski predstavnici.

Mančester Siti igra još jednu u nizu sjajnih sezona. Branilac titule u Engleskoj se trenutno nalazi na prvom mestu u Premijer ligi sa istim brojem bodova kao i Liverpul, s tim što su u međusobnom poređenju bolji od Liverpula. U ovaj meč ulaze nakon jedne dosta lagane pobede protiv Votforda. Na tom meču Gvardiola je uspeo da odmori neke igrače,ne sve,ali pojedine pred ovaj meč. Upravo ta borba za titulu i nemogućnost odmaranja celog tima bi mogla da ima uticaja na celokupan ishod ovog meča, s obzirom da Madriđani nemaju tih problema,ali videćemo. Što se tiče igre Sitija ona je zaista odlična i to na obe strane terena. Napad je efikasan, kao i uvek kada je Gvardiola u pitanju,ali uspeo je da namesti i odbranu koja prima zaista malo golova. U nokaut fazi su na 4 meča nisu primili niti jedan gol. Na ovom meču će odbrana ipak biti na mnogo jačem ispitu nego što je bila do sada jer im dolazi znatno napadački moćniji tim. Jedini problem koji će Gvardiola imati na ovom meču jeste izostanak Kansela. Umesto njega će na bekovima igrati Zičenko i Kajli Voker. Moram napomenuti i da Siti igra jako dobro na domaćem terenu u Ligi Šampiona. Poslednji put su na domaćem terenu poraženi 2018. godine od Liona. Dakle, pune 4 godine nisu izgubili na svom terenu.

Real igra takođe sjajnu sezonu. Možda i bolju od Sitija. Madriđani su svoje brige oko titule prebrinuli. Treba čudo da se dogodi pa da oni ne osvoje La ligu. Igraju zaista sjajno imaju preko 12 bodova više od drugoplasirane ekipe i to je gotovo rešeno. U Ligi Šampiona takođe prave čuda. Malo ko je verovao da ovaj Anćelotijev tim možda da dođe do ove faze Lige Šampiona,ali eto. Prvo su spektakularno izbacili Pariz nakon negativnog prvog meča i gubljenja u drugom. Sjajni Benzema je po ko zna koji put pokazao da je jedan od najboljih napadača na svetu. Nakon toga je usledio dvomeč sa Čelzijem gde su igrali od sjaja do očaja. Sjajan prvi meč i onda loš drugi,ali i spektakularan Luka Modrić koji ih je uveo u polufinale. Real je tim koji ima jako dobar napad predvođen gore pomonutim Benzemom koji igra sezonu života,ali i Vinisujusom koji pokazuje da će biti jedan od lidera tima. Ne sme se zaboraviti i čarobnjak u veznom redu Luka Modrić koji daje lopte kao na tacni. E sad, ono što zabrinjava jeste odbrana. Real jako lako prima golove, veoma su retki mečevi gde izađu netaknute mreže i to protiv daleko slabijih timova nego što je današnji rival. Što se tiče izostanaka van tima su Modrić,Diaz,Azar. Doduše to i nisu neki izostanci jer oni ni ne igraju. Jedini problem može biti povreda Alabe, povredio se protiv Osasune i pod znakom pitanja je za ovaj meč.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan meč gde bi trebalo da vidimo golove na obe strane. Duel dva tima sa jako dobrim napadima.

Tip: GG3+ @ 2.15 – 4:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje