Dva bejzbol predloga za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Milwaukke Brewers – Pitsburg Pirates 8,5+ 1,70

2:4

Mike Keller protiv Jason Alexandara je bacački duel. Oni nisu ni blizu najbolji bacači ekipa, te tome i govore dosta visoke brojke. Ako pogledamo međusobne susrete, 9/17 je polovično što se tiče overa. Keller je imao 2 meča protiv Milvokija i nije se baš najbolje proveo. Alexander je imao samo 2 izmene protiv Pirata gde je primio 2 poena. Ono na što ćemo se mi osloniti jeste dobra udaračka forma obe ekipe. Naime ruki Cruz za Pirate udara neverovatno dobro, a taj gornji lajnapa je takođe u dobroj formi (Reynolds,Gamel). Milvoki kući uvek dobar, a takođe treba napomenuti gornji deo lajnapa (Yelich, Adams, Tellez) koji su sinoć imali zajedno 8 udaraca. Sve govori da ovde mora biti bar 9 poena.

Arizona Diamondbacks – Philadelphia Phillies prva izmena X 1,75 ili gost 3,5- 1,95

0:0 i 12:3

Vrlo je teško prognozirati meč kad imamo 2 jako dobra bacača i dva jako dobra napada. Dokaz tome je i sinoćni meč kad je bilo 13:7 za domaće. Zac Gallen iz Arizone koji će biti starter nije primio poen na poslednja 4 meča. Dok sa druge strane Aaron Nola je u dobroj formi i ima najmanji ERA u sezoni. Kako je uvek kocka igrati protiv Phile, možda i jeste bolje opcija prva izmena X. Doduše Shwarber i Harper su u sjajnoj formi, ali Gallen ima moćan changeup koji bi morao da koristi od prvog pitcha da bi imali pozitivan ishod ovde. U poslednjih 10 utakmica Fila je samo jednom bila ispod ove granice, pa zato i kažem da se možda ne treba kockati sa drugim predlogom!

Bonus meč: San Francisco Giants – San Diego Padres 7,5+ 1,90 za sitno 3:4


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.