petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB (31.avgust)

Dva bejzbol predloga za koje smatramo da imaju veliku šansu za prolaz! Otvarati do 02h!


Milwaukke Brewers – Pitsburg Pirates 8,5+ 1,70

2:4

Mike Keller protiv Jason Alexandara je bacački duel. Oni nisu ni blizu najbolji bacači ekipa, te tome i govore dosta visoke brojke. Ako pogledamo međusobne susrete, 9/17 je polovično što se tiče overa. Keller je imao 2 meča protiv Milvokija i nije se baš najbolje proveo. Alexander je imao samo 2 izmene protiv Pirata gde je primio 2 poena. Ono na što ćemo se mi osloniti jeste dobra udaračka forma obe ekipe. Naime ruki Cruz za Pirate udara neverovatno dobro, a taj gornji lajnapa je takođe u dobroj formi (Reynolds,Gamel). Milvoki kući uvek dobar, a takođe treba napomenuti gornji deo lajnapa (Yelich, Adams, Tellez) koji su sinoć imali zajedno 8 udaraca. Sve govori da ovde mora biti bar 9 poena.

Arizona Diamondbacks – Philadelphia Phillies prva izmena X 1,75 ili gost 3,5- 1,95

0:0 i 12:3

Vrlo je teško prognozirati meč kad imamo 2 jako dobra bacača i dva jako dobra napada. Dokaz tome je i sinoćni meč kad je bilo 13:7 za domaće. Zac Gallen iz Arizone koji će biti starter nije primio poen na poslednja 4 meča. Dok sa druge strane Aaron Nola je u dobroj formi i ima najmanji ERA u sezoni. Kako je uvek kocka igrati protiv Phile, možda i jeste bolje opcija prva izmena X. Doduše Shwarber i Harper su u sjajnoj formi, ali Gallen ima moćan changeup koji bi morao da koristi od prvog pitcha da bi imali pozitivan ishod ovde. U poslednjih 10 utakmica Fila je samo jednom bila ispod ove granice, pa zato i kažem da se možda ne treba kockati sa drugim predlogom!

Bonus meč: San Francisco Giants – San Diego Padres 7,5+ 1,90 za sitno 3:4


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje