subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

Danas su na programu tri duela Serije A.

18:30h Sasuolo-Milan

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon izborenog remija protiv Specije sa 10 igrača. Počeo je Sasuolo taj meč dobro, poveli su,ali se onda pojavila njihova odbrana koja je dozvolila za 10 minuta poptuni preokret. Posle je Sasuolo nastavio da napada i sa igračem manje su uspeli da dođu do nerešenog ishoda. Napad Sasuola je odigrao dobar meč, uprkos svim odlascima iz tima Dionisi je koliko toliko uspeo da napravi napad. Glavna pretnja je i dalje Berardi,ali je jako dobra stvar da je Piamonti u prethodnom kolu postigao gol i tako najavio da će biti dostojna zamena Samaki i Raspadoriju. Još uvek se čeka povratak Traorea koji je povređen. Odbrana, dugogodišnja boljka, je nastavila po starom. Primaju olako golove i to pravi veliki problem. Sve dobro što napad učini odbrana pokvari. Sada im u goste stiže Milan, a Sasuolo je ekipa koja posebno dobro igra protiv velikih timova Serije A i trebalo bi očekivati njihovu sjajnu igru.

Milan je odbranu skudeta počeo sasvim solidno. U prva 3 kola 7 osvojenih bodova je dobar učinak. Pobede protiv Bolonje i Udinezea i remi na gostovanju protiv Atalante. Istina, osvojenih 7 bodova,ali nisu baš imali najjače protivnike kako bi se videla prava snaga Milana. Još uvek je pod znakom pitanja koliko su oni ove sezone jaki i kadri da odbrane titulu. Neće biti nimalo lako, rivali su se drastično pojačali, a opet Milan sa druge strane i nije bio previše aktivan. Nisu doveli neko veliko pojačanje, bilo je dosta imena,ali su za sva ta imena izvisili, a imali su jak odlazak u vidu Kesija koji je prethodne sezone bio glavni pokretač ekipe. Sada se sve svodi na Leaa ako ostane u timu jer ga traže veliki timovi širom Evrope. Problemi iz prethodne sezone im se opet pojavljuju u vidu crnih minuta kada primaju dosta golova. Nikako da reše taj problem.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Henrique; Berardi, Pinamonti, Kyriakopoulos

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer; Messias, De Ketelaere, Leao; Giroud

Prognoza: Ovo bi mogao da bude meč gde ćemo videti golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58 – 0:0


20:45h Roma-Monca

Jako dobar početak sezone za Romu. Nakon uvodnih pobeda protiv Salernitane i Kremonezea, usledio je derbi protiv Juventusa i osvojen bod. 7 bodova u tri kola je sasvim zadovoljavajući učinak za Romu. Za zadržavanje na vrhu tabele tj za krajnji cilj,a  to je skudeto, potrebne su pobede na mečevima kao što je ovaj. Dosta je Roma para uložila,doveli su dobra pojačanja i sa pravom se nadaju da će biti na vrhu tabele. Murinjo je zategao ekipu. Igraju čvrst fudbal, jako malo golova primaju, upravo zbog toga je najčešći rezultat utakmica Rome pobeda 1-0. To je tipična Murinjova pobeda. Istina, nisu te pobede ostvarene na stadardan način, gde Murinjova ekipa da gol i zaključa sve. Ove su došle posle dosta muke da se probije odbrana rivala. Doduše to je i očekivano jer su doveli dosta novih igrača. Protiv Juventusa je konačno proradila veza Dibala-Abraham i od te kombinacije se očekuju golovi i na ovom meču. Što se tiče odbrane, to je Murinjova najveća strast i najveće umeće, ona je zategnuta poprilično. U tri kola samo 1 gol primljen i to iz slobodnog udarca, dakle iz prekida ne iz igre. Zbog zgusnutog rasporeda nije nemoguće da Murinjo malo promeša karte, pa bi tako mogli da vidimo i novo pojačanje Belotija na terenu.Beloti bi dodatno trebalo da ojača napad Rome, tj da popravi efikasnost.

Veliki projekat dvojca Galijani-Beluskoni nije počeo baš najbolje novu sezonu. Nakon izborenog mesta u Seriji A, kroz plej of Serije B. Tokom leta je zavladala velika euforija u Monci. Pojačanja su se ređala kao na traci, došlo je dosta dobrih kvalitetnih igrača,se to za sada ne vidi. U prva tri kola isto toliko poraza što je dovoljno za poslednje mesto na tabeli. Ovako loši rezultati su stavili trenera Stropa pod veliki pritisak. Na ruku mu ne ide ni raspored, jer Monca nakon ovog teškog gostovanja igra protiv Atalante pa ih zatim očekuje jedan lakši duel sa Lećeom i zatim slavni Juvetnus. Mislim da će prekretnica biti meč sa Lećeom, ako tu ne slave gotovo sigurno će Stropa dobiti otkaz. Istina, teško je ukombinovati mnogo novih igrača, teško je i u igricama, a kamo li uživo,ali on to mora nekako učiniti. Start sezone je jako bitan, a Moncin je i više nego očajan.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla; Celik, Matic, Cristante, Zalewski; Pellegrini, Dybala; Abraham

Monza possible starting lineup:
Di Gregorio; Caldirola, Marrone, Augusto; Birindelli, Colpani, Barberis, Sensi, Molina; Caprari, Petagna

Prognoza: Roma je favorit na ovom meču i trebalo bi da pobede i da konačno daju više od 1 gola na meču.

Tip: 1 i 2-5 golova @ 1.63 – 3:0


20:45h Inter-Kremoneze

Inter u ovo kolo ulazi nakon prvog poraza u sezoni koji su doživeli na gostovanju Laciju u Rimu. Odigrao je Lacio sjajnu utakmicu i potpuno zasluženo slavio sa 3-1. Dodatni problem sa tog meča za Inzagija jeste i povreda Lukakua koji će gotovo sigurno propustiti ovaj meč,a pitanje je hoće li biti spreman za derbi za vikend. Inter je odigrao loše u defanzivi,kada primite 3 komada protiv bilo kog rivala, to je naznaka da nešto ne štima u odbrani. Istina, nije Inzagi trener koji previše pažnje obraća na taj segment igre, pričali smo o tome u najavi meča sa Laciom i to se baš i dogodilo. Inzagi je trener koji forsira napadački stil igre i žrtvuje odbranu. Ukoliko se žele osvojiti titule, odbrana je jako bitna i moraće da obrati pažnju i na odbranu ili od skudeta neće biti ništa. Previše prilika dopuštaju rivalima. Nisu to samo golovi protiv Lacija, primili su gol i od Lećea, blizu je bila i Specija golovima, pitanje šta će biti protiv mnogo jačih rivala. Napad, kao napad je odličan, tu nema šta. Inter ima jedan od najraznovrsnijih napada i ne zna se odakle preti najveća opasnost. Neće biti veliki problem, makar za ovaj meč, izostanak Lukakua, jer je tu Lautaro, tu je i Džeko, uspeće da ga odmene. Ali odbrana….

Kremoneze je počeo sezonu jako loše. Tri kola isto toliko poraza je dovoljno za poslednje mesto na tabeli. Istina, nisu imali ni naklonjen raspored, jer su igrali protiv Fiorentine, Rome i Torina,a predstoje im mečevi posle Intera sa Sasuolom, Atalantom i Laciom.Za razliku od ostalih timova koji imaju 0 bodova, Kremoneze je pokazao nešto. Pokazali su dosta na terenu, makar što se tiče ofanzive. Postizali su golove i protiv Fiorentine i Torina, igrali su dobro. Mogli su vrlo lako do bodova,ali nisu imali sreće. Ukoliko nastave ovako da igraju doćiće i bodovi u to sam siguran. Po pokazanoj igri biće ravnopravan takmac u borbi za opstanak. Doduše njihova prava snaga će se videti protiv slabijih rivala, rivala sličnijih sebi. Postoji jedino jedan problem u vidu lošeg starta sezone, jer kada se pogledaju svi gore navedeni rivali, vrlo lako može da se dogodi da krenu sezonu sa 0 bodova posle 7 odigranih kola. To može dosta psihološki da utiče na tim. Mada, verujem da će Kremoneze napraviti neko iznenađenje i da će uzeti bod nekom od velikih timova.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Dimarco, Gagliardini, Brozovic, Barella, Dumfries; Martinez, Dzeko

Cremonese possible starting lineup:
Radu; Aiwu, Bianchetti, Vasquez; Baez, Pickel, Escalante, Valeri; Dessers, Zanimacchia, Okereke

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču i trebalo bi da slave sa nekoliko postignutih golova.

Tip: 1 i domaćin 3+ @ 1.60 – 3:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje