subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – četvrtak 28.mart

Otvarati do 21h! Predlozi za sve kladionice!


Cincinati Reds – Washington Nationals domaćin 4,5+ 1,73

8:2

Bacači: Frankie Montas vs Josiah Gray

U ovoj opkladi zanima nas samo gostujući bacač i veoma dobar napad domaćina. Gray je desnoruki bacač, koji jeste najbolje što Nationalsi ima. Međutim iako obožavam njegov moćan slider, on nije fukcionisao na Springu. Večeras će bacati protiv veoma moćnog napada Redsa. imaće za protivnike polovično (4 RHH, 3RHH i 2 switch udarača). Istorijski gledano nisu ga puno videli protivnički udarači.

Što se tiče napada, Redsi su najbolji napad na springu. Ko je igrao obično su granice bivale toliko visoko, da su bile dvocifreni rezultati i to u više navrata. Najbolji udarač ekipe je De La Cruz, ali su bukvalno bez rupe, pa će biti konstantna pretnja u svakoj izmeni. Pet poena na kontu domaćina je realno.

Kansas City Royals – Minnesota Twins 8,5- 1,80

1:4

Bacači: Cole Ragans vs Pablo Lopez

Otvoranje divizijskih rivala se ponavlja kao i prošle godine. Tad je bilo 2:0 za današnje goste. Takođe je Pablo Lopez bio bacač za Twinse.

Ako bi pogledali ekipe, totalno mlako sve deluje u svakom pogledu. Veoma iritantni Twinsi sa njihovim čestim uspavankama, dovodile su me nekad do ludila. Kansas je dobar tokom springa ove ali i prošle godine, pa je totalno uprskao u Aprilu, kad su imali najgore udaračke brojke u celoj ligi.

Kao što napomenuh Lopez će opet otvoriti sezonu protiv Royalsa, a oni su njegova poslastica (u karijeri ima 3-0 ERA 1.50).

Cole Rogans će biti nerešiva enigma ukoliko bude dobro miksovao svojih 5 vrsti pičeva. Trener Twinsa iskusno je stavio samo jednog levorukog udarača u postavi. Problem je što Rogans ima sjajan changeup, pa desnoruki bacači imati dosta problema.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje