subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Dva bejzbol predloga iz MLB – petak 29.mart

Otvarati do 20h! Za sve kladionice!


Atlanta Braves – Philadelphia Phillies prva izmena/ining X 1,75 mozzart

0:0

Bacači: Spence Strider vs Zack Wheeler

Nakon jučerašnjeg odlaganja, večeras bi 99% trebalo biti stvoreni uslovi za igru. Bacački duel će biti isti od planiranog.

Dva superstara će odmeriti svoje bacačke sposobnosti. Strider je bio odličan na springu, a Wheeler ništa lošiji. Ukoliko ste pratili spring, obe ekipe su katastrofalno udarali, Fila pogotovo. Nekoliko superstar igrača imalo je prosek na palici ispod ,200. Da li to znači da još nisu u punoj formi, dokazaće večeras kad će morati da se suprostave najboljim bacačima lige.

Prva izmena bi trebalo pregrmiti na nuli, iako mi i granica 7,5+ deluje totalno okej.

Seattle Mariners – Boston Red Sox gost 2,5+ 1,60, manji ulog na 3,5+ 2,07

1:0

Bacači: Nick Pivetta vs George Kirby

Zašto sam uzeo ovu opkladu? Iz mnogo razloga, jer imamo Kirbija koji je imao loši spring, uz neke katastrofalne brojke. Drugo, Boston igra fenomenalan ofanzivni bejzbol, uz nova pojačanja koja su se već iskazala na otvaranju sezone.

Ono što sam isto obratio pažnju jesu brojke Deversa, Durana i Storyja protiv Kirbija. Apsolutno vole da im on baca, jer su mu svi udarili bar po jedan homer i imaju dodatno sjajan prosek na palici.

Naravno da Sijetl igra sjajan bejzbol takođe i imaće motiv da vrate pobedu iz prvog meča, ali 3 ili 4 poena Bostona bi i pored eventualnog poraza bila totalna realnost!


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje