sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] EHF EURO CUP – Žene

Predlog za koji smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Predlog od našeg rukometnog experta:

Montenegro W – Slovenia W, 34:30

Moram da kazem da sam ja igro par tipova iz ovog meca.Imam h1-1.5 , h1-2.5, 1-1FT/HT -1.5 HT jer verujem da sve od ovo ide lagano.Dakle mec iz EHF kupa izmedju Crna Gora i Slovenija.Igrali su pre dva dana u Sloveniju i Crna Gora je dobila taj mec 28:33 sad je revans.Na taj mec iz ukupno 28 golova cak 21 su dali igracice koji danas ne igraju i to sve 4 najbolje igracice Gross (10),Mavsar(4),Lepoja(4) i Stanko (3).Znaci jedno 70% oslabjena ekipa nego prosli mec a i tad su izgubili 5 razlike.Crna Gora je u full sastav sa sve igracie koji su igrali i u Sloveniju.Ja zaista ne vidim kako bi ovo bilo ispod 5/6 razlike jedino ako ne namjeste nesto u svaki drugi slucaj ovo bi trebalo lagano.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje