petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 33. kolo (petak)

BOHUM – ARMINIJA BILEFELD

BOHUM je proteklog vikenda u pravoj goleadi odneo veliku i neočekivanu pobedu na gostovanju protiv Borusije Dortmund (3:4). Time su i definitivno obezbedili svoj opstanak u Bundesligi, te u poslednje dve utakmice u sezoni mogu da odigraju maksimalno rastećeno i bez ikakvog rezultatskog motiva. U poslednje vreme imaju dosta problema u fazi odbrane, jer su u minula tri kola primili čak osam pogodaka. Ove sezone pred svojom publikom imaju skor od – sedam trijumfa, četiri remija i pet poraza uz gol razliku 19:16. Van stroja su – D.T.Soares (defanzivac), K.Stafylidis (defanzivac), P.Osterhage (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) M.Riemann – C.Gamboa, E.Masovic, M.Leitsch, H.Bockhorn – M.Pantovic, A.Losilla, E.Rexhbecaj – T.Asano, S.Polter, J.Locadia

ARMINIJA BILEFELD u ovo kolo ulazi sa pretposlednjeg mesta na tabeli, te nema dileme da su ključne dve utakmice pred njima. Trenutno imaju dva poena manje od pozicije koja  vodi u doigravanje za opstanak u ligi, stoga je pozitivan ishod na ovom gostovanju veliki imperativ za njih. Kako Štutgart gostuje minhenskog Bajernu, deluje da je ovo „poslednji voz“ za Arminiju iz Bilefelda da ih „preskoči“ i da u poslednjem kolu eventualno sami odlučuju o svojoj sudbini. Za tako nešto neophodna im je pobeda protiv Bohuma, imajući u vidu da u poslednjem duelu u sezoni imaju veoma tešku utakmicu protiv RB Lajpciga. Ipak, neće im biti nimalo lako da osvoje ceo „plen“, jer su bez pobede na poslednjih devet prvenstvenih duela, odnosno pretrpeli su čak sedam poraza uz samo dva remija. Ipak, sada moraju da daju svoj maksimum i da se hvataju za „slamku spasa“, jer popravnog neće biti, dok im potencijalno u prilog ide i ne prevelika motivacija koju protivnik ima. Takođe, i tradicija je na njihovoj strani, nemaju poraz potiv Bohuma na poslednjih pet međusebnih susreta. Jednostavno, gosti moraju da idu na „sve ili ništa“. Izvan sastava su – C.Brunner (defanzivac), F.Klos (napadač), B.Lasme (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)S.Ortega – G.Ramos, A.Pieper, J.Nilsson, J.Laursen – F.Kunze, M.Prietl – M.Okugawa, P.Wimmer, A.Schopf – J.Serra

 

Predlog za tipovanje – T2 1+II / @1.85 – 2:1 (1:1)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Vonovia Ruhrstadion“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje