Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


L. Dončić 26.5 minus – 35pts

Na meču Slovenije i Belgije imamo izrazitog favorita sa jednim od najboljih igrača današnjice. Bivša republika Jugoslavije je favorit u meču sa čak 17.5 poena henidkepa, a utakmica prognozirana na oko 171 poen.

Hendikep našeg predloga na odigravanje Luke minus, jeste što je Belgija bušna kao sir. Prosečno primaju oko 80 poena, a iskreno u Sloveniji osim Dragića, Tobeya i Prepelića i nema izrazito poenterski naklonjenih igrača. Takođe, Mike Tobey je odradio prilagođeni trening, a njegov status je još uvek nepoznat i znaće se pred početak meča. Amerikanac je propustio prethodna 2 meča zbog bizarne povrede prilikom pobacivanja lopte kada je izvrnuo članak na stopalo sudije, arbitra koji se nije pomerio.

Dončić je poenterski skromno započeo turnir pošto je na prva 3 meča beležio 14, 20 i 16 poena, da bi se na prethodna 2 meča upalio protiv ekipa Nemačke 36 i Francuske 47 poena.

Belgija ne bi trebala da predstavlja problem za Sloveniju i bez Tobeya, i sve osim lagane pobede i relaksirane igre bez preteranog forsiranja za nas bi bilo šokantno. Slovenci u narednom krugu idu na megdan boljem iz duela Ukrajina-Poljska.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.