Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Jokić 22.5 minus, 19pts

Srbija danas igra meč sa Poljskom koji rezultatski ništa ne znači, osim eventualnog plasmana u grupi. U ovakvom meču sumnjamo da će somborski virtuoz imati značajniju motivaciju da bude poenterski dominantan, a verujemo da će i Nikola Milutinov dobiti minute. Centar CSKA nije igrao prethodne mečeve zbog viroze, a kako je igrao u kvalifikacijama već je upzonat sa sistemom rada i smatramo da će imati svojih 15 minuta danas, uz zdravog Dušana Ristića.

S. Fontechhio 18.5 minus, 18pts

Italijani takođe nemaju za šta da se bore u ovom meču, pošto su u prošlom kolu tesno pobedili Hrvate. Istina, Simone je najbolji igrač ove ekipe, i nije ga išao šut, te se jedino tu kockamo jer nije nemoguće da pogodi veći broj trojki nego na prethodnim mečevima. Ipak, smatramo da će njegova minutaža biti redukovana jer predstoji eliminaciona faza takmičenja u koju selektor valjda želi da ga uvede svežeg.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.