petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 7. Septembar

Članak otvarati do 19:20.


Nakon prolaska prvog predloga idemo sa još jednim sa istim ciljem, a to je pravljenje profita. Večeras se nastavlja US Open, a meč koji ćemo mi zapratiti odigraće Karlos Alkaras i Janik Siner.

Kladionice su ulogu favorita dale Alkarasu sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 36.5.

I dalje se vodimo teorijom da će gotovo svi mečevi do kraja turnira biti drame kroz pet setova. Takav je slučaj na ovim velikim turnirima kada ispadnu oni najjači igrači. Novaka nema, Nadal i Medvedev su ispali, a juče je ispao i Kirjos i to bas neočekivano, ali naravno kroz pet setova.

Zašto imamo takvo razmišljanje? Pa razlog je prost, treba zabaviti publiku sada kad im nema omiljenih igrača, a to se najbolje radi kroz dramu u veliku zabavu. Naravno, ovaj meč je ujedno i meč dana i nisu ga slučajno stavili u večernji termin. Zaista sumnjamo da će ovo iko od ove dvojice dobiti sa rezultatom 3:0.

Sada kada smo spomenuli teoriju da se bacimo malo na igračke kvalitete aktere ovog meča. Zanimljivo, Siner je dobio poslednja dva duela, a ipak je autsajder i to popriličan. Zaista, Alkaras nije pokazao tako dobar tenis i njegova igre ovu kvotu ne pokrivaju.

Još jedna jako bitna stvar su uslovi. Naime ovih dana pada kiša u Njujorku i postoje velike šanse da će padati i večeras. To znači da će se igrati pod krovom, a u dvoranskim uslovima servis dolazi do izrazaja i obojica se uzdaju u isti.

Bice ovo jedan paklen duel u to nema sumnje, a možda bas ova dvojica razviju neko novo rivalstvo poput Nadala i Novaka.

Predlog za kladjenje: Vise od 38,5 gemova 1,75 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Alkaraza 6:3 6:7 6:7 7:5 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje