petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup Poeni igrača (1. Februar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


M. Tobey (VAL) 12.5 minus 2pts

Valencia je pre 2 dana igrala meč na Tenerifima (ACB španska liga), a ekipa je ostala na Kanarskim ostrvima pošto im sledi duel sa Gran Canariom u okviru Evorkupa. Posle današnjeg meča, predstoji im utakmica tek u nedelju 6. februara protiv Real Madrida.

Pre 2 dana, Tobey je odigrao 19 minuta i postigao 7 poena, a pre samo 4 dana igrali su upravo protiv Gran Canarie kada je imao skor od 12 poena za takođe 19 minuta.

Smatramo da Amerikanac ni danas neće imati veću minutažu jer su u sastavu i Dubljević i Rivero, Labeyrie i Pradilla, jedino mladi J. Puerto koji igra na krilu će biti odsutan.

Tobey je u 2022. u 7 mečeva ostajao 6x ispod margine, a partiju gde je izdominirao sa 22 poena Valencia je igrala bez Rivera i Dubljevića.

Dakle na poslednjih 5 mečeva je beležio: 11, 22, 12, 12 i 7.

EDIT (17:37): Margina je korigovana za čak 2 poena. Stoga smo spustili broj kredita, ali je margina na alternativnoj granici (12.5) trenutno 1.47


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje