ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evroliga – 2 predloga – Poeni over igrača (1. Februar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


N. Nedović (PAO) 15.5+ , sigurnija 13.5+ postigao 16pts

Daryl Macon je propustio jučerašnji trening i vrlo je upitan za ovaj meč, a prema nekim našim procenama neće nastupati. Za PAO je odsutan I. Papapetrou, dok se u sastav vraća G. Papagianis.

Nemanja Nedović je uhvatio dobar ritam nakon oporavka od povrede i korone, i na poslednja 4 meča beleži sjajne poenterske partije počevši od 17. januara:  17 i 28 u Grčkoj, 20 i 16 poena u Evropi.

Meč je prognoziran na 161 poen, a Monaco sa Obradovićem u poslednje vreme igra utakmice na izuzetno veliki broj poena.


S. Enoch (BAS) 11.5 minus, sigurnija 13.5 minus postigao 15pts

Ovaj par je odmah na startu rizičan – pre svega zbog lošeg branjenja reketa Zenita od strane Mickeya i Poythresa, a potom i zbog činjenice da bi samo možda danas trebali da se vrate i Costello i Peters.

Mi igramo par pod pretpostavkom da će obojica visokih igrača igrati danas, a ukoliko se pak desi da nijedan od njih dvojice ne igra, branićemo igrača na marginu 10.5 po kvoti 1.85.

Dakle pod pretpostavkom da su svi visoki igrači prisutni nam se dopada Enoch minus u duplom kolu Evorlige gde treneri više vode računa o minutima svojih igrača.

Od kako je počela kalendarska 2022., Enoch nema nijedanput prebačenu današnju marginu pošto je u ACB i Evroligi beležio: 2, 9, 8 (Španija) i 11, 4 i 11 (Evropa).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje