petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (16. Novembar)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz. Članak otvarati do 18 časova.

A. Harrison (Turk Telekom) 13.5 plus 

Dule koji počinje od 18 časova u Evrokupu, donosi nam meč između turkog predstavnika Turk Telekoma i ruskog tima i jednog od favorita takmičenja Lokomotive Kuban. Naš predlog sa ovog meča gde se očekuje veliki broj poena, je spoljni igrač domaćina Harrison, koji igra u jako dobroj formi, na poslednja tri meča 18 poena protiv Burse, potom 17 poena protiv Huventuda i 13 poena protiv Efesa uz šutirana bacanja 2 od 5. Što se tiče ostalih mečeva u Evrokupu do sada Harrison je postigao 25 poena protiv Slaska, 13 protiv Partizana i najlošiji meč protiv ekipe Lavaloa, gde je uz jako loš šut postigao svega 5 poena. Danas u brzom meču sa dosta slabim odbranama, očekuje ga spoljna linija Lokomotive koja ne brani posebno dobro spoljne igrače protivnika, dovljno je pogledati sve mečeve u Evrokupu i videti statistike spoljnih linija rivala protiv Lokomotive, Trice i Justice iz Slaska su kombinovano dali 26 poena, Cummings i McRae 36 poena, Miler Mekintajer 19 poena, Kalaitzakis 22 poena, pa očekujemo da i danas sjajni američki košarkaš bude na nivou svojih prethodnih igara i postigne više od 13 poena, za šta će mu biti dovoljna jedna njegova prosečna partija bez preterano visokih procenata jer je svakako glavni igrač svog tima.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje