ponedeljak, 04. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup poeni igrača

ÙPredlog koji je izgledan za prolaz


X. Munford 13.5+, 13pts, teski blowout

Ekipa Trenta redovno u gostima prima oko 78 poena, ne vidimo način da danas ne bude isto. Hapoel igra brzu košarku i sigurno neće usporiti tempo jer to nije njihov stil igre.

Xavier koji je mogao biti NBA igrač, posle epizode u Australiji igra dobru košarku u Izraelu. Na poslednjih 5 mečeva beleži: 11, 21, 23 (protiv Maccabia), 16 i 15 u poslednjem duelu.

Istina da je Hapoel ima širok roster i da može bilo koji igrač da iskoči (Brown, Horton, McRae), ali nam takođe deluje da je margina niža na Munforda makar za poen.

[PREMIUM] Evrokup poeni igrača – predlog 2. – Sportske novosti


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje