ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup poeni igrača – predlog 2.

Predlog koji je izgledan za prolaz


Ž. Šakić 7.5+, 16pts

Hrvatski internacionalac je zaista produktivan u Evrokupu (14 i 13 poena), dok u litvanskom šampionatu ima manje minuta i beleži skromnije poenterske partije.

Prošle sezone u VTB ligi je imao prosek 8.7  poena tako da je i po tom parametru danas dobra margina za našu opkladu.

Protivnik iz Rumunije je jako loš defanzivno i u proseku na gostovanjima prima dosta poena i od slabijih ekipa domaćeg prvenstva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje