petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – 3 predloga poeni igrača (26. Mart)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


Teodosić M.(11,5+)-Jov-VBo više1,45 /13.5+ 1.85
pet 19:00
Miloš Teodosić je glavna napadačka opcija Virtusa uz Marca Bellineija. Prvi meč je italijanska ekipa dobila uprkos velikoj borbi Joventuta. Srpski plejmejker je na meču imao loše procente šuteva 3-10 iz igre i 4-6 sa slobodnih bacanja. Uz iole bolji šut trebao bi prebaciti alternativnu marginu, a za one hrabrije i 13.5.
Tomić A.(9,5+)-Jov-VBo više1,45
Hrvatski centar je i prvi meč bio dvocifren sa 10 poena. U ACB ligi njegove brojke na poslednjih 5 mečeva su: 16, 18, 9, 24 i 12. Istina je da ide na solidnog Gamble-a, a ali sumnjamo da i on može da ga zaustavi ukoliko iskusni igrač dobije dovoljno lopti.
Brown A.(11,5+)-Gra-Met više1,85
pet 20:00
Anthony Brown je prvi meč bio dosta pasivan, i uglavnom bio kreator poena za druge. Zabeležio je 7 asistencija što je daleko iznad njegovog proseka od 1.9 u sezoni! Pošto je njegova ekipa izgubila prvi meč, očekujemo agresivnost ka košu od Browna koji je neretko bio prvi strelac ekipe ove sezone.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje