Danas će jedna ekipa biti bez čak sedmorice redovnih fudbalera, među kojima je prvi strelac ekipe. Njihov rival ne bi trebalo da ima problema sa izostancima, a predložena kvota je 1.70. Utakmica počinje od 18 časova po našem vremenu.


Sete i Villefranche sastaće se danas od 18 časova po našem vremenu u okviru 27. kola francuske lige “National“. Reč je o 3. rangu francuskog fudbala, a ove dve ekipe zauzimaju 11. i 9. mesto na tabeli, dok je bodovna razlika svega +1 za goste. Plasman u viši rang nije nemoguć, ali je konkurencija zaista ogromna, i najviše na šta bi ove dve ekipe mogle da ciljaju, jeste 3. mesto i plej-of, ali je to vrlo nezahvalno prognozirati.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Gosti će danas biti oslabljeni,a neće igrati Arnold Garita (14n/5g/0a, centarfor, prvi strelac ekipe), Brian Feneuil (7n/0g/0a, centarfor), Romain Escarpit (9n/0g/1a, centarfor), Frédéric Injaï (18n/2g/0a, defanzivni vezni), Maxime Jasse (2n/0g/0a, centralni vezni), Nicolas Flégeau (19n/0g/1a, levi bek) i Alexandre Lauray (20n/0g/1a, centralni bek). Nemamo relevenatne informacije o sastavu domaćeg tima, ali nema razloga da bude izmenjen u velikoj meri u odnosu na ranije utakmice.

Izvor: https://www.fcvb.fr/news/n1-le-groupe-convoque-pour-le-deplacement-a-sete

Dakle, forma ovih ekipa je vrlo šarolika, Sete na poslednjih 10 susreta ima 2 pobede, 2 poraza i 6 remija, a Villefranche ima 4 pobede, 4 remija i 2 poraza. Procentualno gledano, gubili su na 20% susreta na poslednjih 10 utakmica, te je ovde možda i najrealniji remi. Mi ćemo probati da iskoristimo izostanke gosta, a predlog “1X&0-3” se plaća kvotom 1.70. Kao što vidite u tabeli, ne igraju na veliki broj golova, pa ni večeras ne možemo da očekujemo goleadu.

0:2


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Mike Palmowski on Unsplash

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here