četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Danas su bez sedmorice redovnih igrača!

Danas će jedna ekipa biti bez čak sedmorice redovnih fudbalera, među kojima je prvi strelac ekipe. Njihov rival ne bi trebalo da ima problema sa izostancima, a predložena kvota je 1.70. Utakmica počinje od 18 časova po našem vremenu.


Sete i Villefranche sastaće se danas od 18 časova po našem vremenu u okviru 27. kola francuske lige „National„. Reč je o 3. rangu francuskog fudbala, a ove dve ekipe zauzimaju 11. i 9. mesto na tabeli, dok je bodovna razlika svega +1 za goste. Plasman u viši rang nije nemoguć, ali je konkurencija zaista ogromna, i najviše na šta bi ove dve ekipe mogle da ciljaju, jeste 3. mesto i plej-of, ali je to vrlo nezahvalno prognozirati.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Gosti će danas biti oslabljeni,a neće igrati Arnold Garita (14n/5g/0a, centarfor, prvi strelac ekipe), Brian Feneuil (7n/0g/0a, centarfor), Romain Escarpit (9n/0g/1a, centarfor), Frédéric Injaï (18n/2g/0a, defanzivni vezni), Maxime Jasse (2n/0g/0a, centralni vezni), Nicolas Flégeau (19n/0g/1a, levi bek) i Alexandre Lauray (20n/0g/1a, centralni bek). Nemamo relevenatne informacije o sastavu domaćeg tima, ali nema razloga da bude izmenjen u velikoj meri u odnosu na ranije utakmice.

Izvor: https://www.fcvb.fr/news/n1-le-groupe-convoque-pour-le-deplacement-a-sete

Dakle, forma ovih ekipa je vrlo šarolika, Sete na poslednjih 10 susreta ima 2 pobede, 2 poraza i 6 remija, a Villefranche ima 4 pobede, 4 remija i 2 poraza. Procentualno gledano, gubili su na 20% susreta na poslednjih 10 utakmica, te je ovde možda i najrealniji remi. Mi ćemo probati da iskoristimo izostanke gosta, a predlog „1X&0-3“ se plaća kvotom 1.70. Kao što vidite u tabeli, ne igraju na veliki broj golova, pa ni večeras ne možemo da očekujemo goleadu.

0:2


Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Photo by Mike Palmowski on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje