subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – poeni igrača (30. April)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


2 brza faula i loš ulaz u meč

J. Smith (UNCIS) 14.5+ pojedine 13.5+

Za one hrabrije 16.5+ po kvoti 2.55

Amerikanac koji je proglašen za MVP-a regularnog dela sezone, sigurno neće imati kastastrofalnu partiju kao u prvom meču.

U utakmici broj 1. koju je Monaco dobio, Smith je imao svega 2 poena (najgora partija sezone). Ne sumnjamo da je trener Mitrović spremio razne odbrane za njega, ali isto tako sumnjamo da ga može zaustaviti u 2 uzastopna meča.

Poređenja radi, Smith je u polufinalnoj seriji imao partije sa 22, 8 i 24 poena, dok je je u četvrtfinalu beležio 17, 20 i 19.

Današnji meč je prognoziran na 160 poena pred punim tribinama, što nam daje dovoljno za pravo da odigramo MVP-a preko margine.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje