ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Evrokup – Poeni igrača (8. Mart)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


Labeyrie 7.5 minus poena, kladionica Maxbet 7pts

Glavni razlog zašto igramo fracnuskog krilnog centra je popunjenost igrača na njegovoj poziciji. Prema inforamcijama sa zvaničnog sajta kluba danas bi samo S.VanRossom (bek) trebalo biti odsutan, dok će reket činiti Dubljević, Rivero, Tobey, Pradilla, Claver i Labeyrie.

Od povratka iskusnog Victor Clavera, zajedno su odigrali u ACB ligi meč 13. februara kada je Francuz imao 6 poena za 16 minuta. U poslednjem duelu u derbiju protiv Barcelone nije dobio niti minut, što može biti problem ukoliko trener odluči da poštedi Clavera minuta.

U Evrokupu je Labeyrie odigrao meč protiv Virtusa gde je imao 19 minuta i 7 poena.

U prvom meču protiv Bourga odigranom na skoro 200 poena, Louis je zabeležio 8 poena. U tom meču nije bilo ni Mike Tobeya, niti Clavera.

Dakle, u poslednjem meču Valencie u okviru Endesa lige nije ni igrao iako je bio zdrav i u protoklu za meč, dok je u Granadi na španskom kupu zabeležio 6 i 0 poena.

[PREMIUM] Evroliga- Poeni igrača (8. Mart)


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje