petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu su na programu tri duela A lige Australije, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijih duela.

7:05h Central Coast – Melbourne Victory

Central Koust u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Tokom prošlog vikenda su uspeli ds zabeleže prvu pobedu u 2022. godini i to tek u 8mom pokušaju. Pre te pobede su na 7 mečeva osvojili svega 2 boda. Ova pobeda im je bitna ne samo za podizanje samopouzdanja pred završnicu regularnog dela šampionata već i za beg sa dna tabele. Merinersi su ekipa koja ima kvalitetan napad,ali i dosta lošu odbranu koja sve to pokvari. Mogu na prste jedne ruke da se izbroje mečevi na kojima oni nisu primili gol ove sezone. Tačnije od samo na 3 od 13 mečeva nisu primili gol i svi ti mečevi su odigrani u prvom delu šampionata tj na početku. Danas će biti dodatno motivisani jer ih je Viktori savladao u poslednja dva meča i to igranih u poslednjih mesec dana, posebno je bio bolan poraz u finalu kupa.

Viktori takođe ulazi u ovo kolo u dobrom raspoloženju jer su i oni kao i Merinersi u prethodnom kolu pobedom prekinuli lošu seriju rezultata. Odigrao je Viktori zaista impresivno taj meč sa Mekarturom,zaličili su na onu ekipu sa starta sezone koja je pobeđivala sve redom. Veoma su dobro odigrali napadački,postigli su tri gola, a po igri mogli su i više. Videćemo da li je ta pobeda i najava izlaska iz loše serije rezultata u kojoj su bili. Biće motivisani da osvoje bodove i na ovom meču jer im za vikend dolazi derbi sa Sitijem i sigurno da žele u taj derbi da uđu sa pobedom.

Prognoza: Mogli bi videti golove na obe strane na ovom meču. 7 od poslednjih 8 duela ovih timova je završeno na taj način.

Tip: GG @ 1.60 rez: 1-1


9:05h Melbourne City-Mecarthur

Siti je remijem u prošlom kolu prekinuo niz od tri vezana trijumfa i tako dozvolio Westernu da se odlepi na 3 boda. Na tom meču sa Pertom gde su remizirali (2-2) videle su se sve mane i vrline Sitija. Odigrali su baš onako kako ih mi opisujemo tokom cele sezone, a to je jako u napadu i slabo u odbrani. Imaju najviše primljenih golova u ligi, a nalaze se na drugom mestu. To vam najbolje govori o tome koliko je jak njihov napad. Ipak, koliko je napad jak,toliko im je odbrana slaba. Iz kola u kolo im se desava da primaju 1, 2 ili više golova i to dovodi do prosipanja bodova. Dobra stvar za Siti je da nisu igrali tokom prošlog vikenda tako da su odmorni za ovo kolo. Postoji šansa da trener Sitija rotira neke igrače kako bi ih sačuvao od suspenzija jer im za vikend predstoji gradski derbi za Viktorijem.

Njihov današnji rival Mekartur u ovo kolo ulazi nakon jednog dosta teškog poraza od Viktorija. Mekartur je ovu sezonu krenuo sjajno,pobeđivali su sve redom,bili na vrhu tabele. Kako je vreme odmicalo tako su i oni padali u formi pa su sada u seriji od dva meča bez pobede. Mekartur je ekipa koja se odlikuje napadačkim stilom igre. Vole da napadnu protivnika od prvog minuta. Istina,takav stil igre im često pravi probleme u odbrani pa neretko primaju po 3 ili više golova. Upravo im se to dogodilo protiv Viktorija. Zbog takve igre njihovi mečevi su efikasni ove godine.

Prognoza: Trebalo bi da vidimo efikasan duel sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.83

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje